Vetovihje: Newcastle – West Bromwich 9.5.2015

Newcastlella on allaan umpisurkea jakso ja kahdeksan peräkkäistä tappiota. Aiheuttaako West Bromwich yhdeksännen?

BW eSports FI €100 welcome

Kahdeksan kierrosta sitten näytti selvältä, että Newcastle uusisi Valioliigan sarjapaikkansa, mutta historiallisen heikko jakso ja kahdeksan tappion putki on ajanut joukkueen pahaan jamaan. Kun West Bromwich vierailee St James’ Parkilla kolmanneksi viimeisellä kierroksella, Newcastlella ei ole kuin kahden pisteen kaula putoamisviivaan.

Tänään olisi siis ehdottomasti tultava pisteitä. Vierailija West Bromwichin tilanne on parempi, sillä pisteitä on plakkarissa viisi enemmän kuin kotijoukkueella. Voitolla WBA varmistaisi sarjapaikkansa.

Sekin on huomioitava, että kotijoukkue lähtee otteluun varamiehisenä niin loukkaantumisten kuin pelikieltojenkin takia. Vakiomiehistön alakerrasta ovat sivussa esimerkiksi Williamsson ja Janmaat, mitkä ovat pahoja takaiskuja Newcastlelle.

 

Kakkosen kerroin houkuttelee

Newcastle vieraissa ei ole helppo pala yhdellekään joukkueelle, mutta toisaalta isäntien umpisurkea vire puhuu vierasvoiton puolesta. West Bromwich on vieläpä hyvässä lyönnissä ja on pelannut kolme ottelua ilman tappiota (kaksi voittoa ja yksi tasapeli). Viimeksi kaatui vieraissa jopa Manchester United, ja mikäli Foster palaa tänään kokoonpanoon, West Bromwich on matkassa täysin terveellä miehistöllä.

ComeOn! tarjoilee WBA:n vierasvoitosta kerrointa 3,05, johon tartumme oikein mielellämme, vaikka pidämmekin panoksen maltillisena.

Avaa tästä pelitili ComeOnille ja kuittaa hurja 300 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, West Bromwich voittaa
Kerroin: 3,05
Peliyhtiö: ComeOn (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 9.5. klo 17.00
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi