Vetovihje: Real Madrid – Juventus 13.5.2015

Tiukaksi menee - kotijoukkue silti suosikki

Barcelonalle haetaan seuraa Mestarien liigan finaaliin – pari selviää keskiviikkoiltana, kun Real Madrid ja Juventus iskevät yhteen. Italialaiset veivät avausosan Torinossa 2-1, mutta illan isäntä on silti suosikki etenemään jatkoon. Tässä pelivihje otteluun.

BW eSports FI €100 welcome

Real Madrid piti palloa enemmän Juventus Stadiumilla, mutta maalipaikkojen suhteen oli tasaisempaa. Vierasmaalin merkitys on kuitenkin iso. Real Madrid on ansaitusti suosikki etenemään jatkoon takamatkastaan huolimatta, mutta kerroin luokkaa 1,70 jatkoonpääsystä on meille liian pieni.

Keskinäisten otteluiden tilastoa katsottaessa selviää, että 2000-luvulla Juventus on voittanut seitsemän kertaa, Real Madrid kolme. historia puhuu siis italialaisten puolesta, mutta nyt aika on toinen; tätä nykyä espanjalaiset seurajoukkueet ovat vallankahvassa.

Juventus on todella kova kotijoukkue, mutta vieraissa peli ei kulje samaan malliin. Reissu Santiago Bernabéulle ei herätä isoja odotuksia yhdessäkään vastustajassa, joten vierailta vaaditaan tänään nappisuoritusta.

Ottelun tuomitsee ruotsalainen Jonas Eriksson, joka on vilauttanut punaista korttia kahdessa edellisessä europelissään. Tässä onkin oivan sivuvedon paikka, jos uskot ulosajoon myös tänään, kun esimerkiksi William Hill triplaa panoksen kohteen osuessa. Me jätämme kuitenkin väliin.

Benzema takaisin kokoonpanossa

La Ligassa Real Madrid jäi Valencian kanssa 2-2-kotitasuriin ja menetti käytännössä mestaruusmahdollisuutensa. Maalintekopaikkoja syntyi liukuhihnalta, mutta myös vastustaja hyödynsi omansa. Muuten ryhmä on hyvässä iskussa, ja kotona edellisten seitsemän pelin saldo on komea 6-1-0.

Carlo Ancelottin ryhmä kärsii loukkaantumisongelmista, sillä Toni Kroosin osallistuminen on epävarmaa ja Gareth Balella on jonkin sortin pikkuvaivoja. Jälkimmäinen lienee kuitenkin mukana avauksessa. Myös Karim Benzema on palannut sairastuvalta kehiin.

Juventuksella ei ole maininnarvoisia poissaoloja. Paul Pogbakin palasi viikonloppuna yllättäen kehiin sarjapeliin Cagliaria vastaan, vaikka hänen huilistaan odoteltiin pitempää. Cagliari-ottelu päättyi 1-1 Juventus Stadiumilla. Se oli pettymys, mutta koska titteli oli varma, Juve lepuutti monia ykkösmiehiään.

Kotijoukkueen heiniä

Real Madrid on siis ehdoton suosikki tänään. Juventuksen puolustus on kuitenkin laadukas, sillä joukkue on päästänyt vain 20 maalia 35 sarjaottelussa. Serie A:n vastustajat eivät ole samaa tasoa kuin Real Madrid, jonka huipputrio Ronaldo-Benzema-Bale on äärimmäisen hankala pysäytettävä. Maalijuhliin emme kuitenkaan usko.

Saattaa ottaa aikansa ennen kuin kotiyleisö saa hurrata avausmaalia, mutta uskomme silti isäntien niukkaan voittoon. William Hill tarjoaa kerrointa 2,70 siitä, että Real Madrid voittaa joko 1-0, 2-0 tai 2-1. Kaikkiaan Real on voittanut Bernabéulla 5/7 viime kohtaamisesta Juventusta vastaan. Edellisen keskinäisen Real voitti 2-1.

Avaa tästä pelitili William Hillille ja varmista lisäjännitys illan mittelöön!

Vetovihje: Real Madrid voittaa 1-0, 2-0 tai 2-1
Kerroin: 2,70
Peliyhtiö: William Hill
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 13.5. klo 21.45
TV/stream:  MTV Sport 1

1 Comment on Vetovihje: Real Madrid – Juventus 13.5.2015

Kommentoi