Vetovihje: Middlesbrough – Brentford 15.5.2015

Boro lähempänä Championshipin finaalia

Middlesbrough istuu kuskin paikalla ja kärkkyy paikkaa Championshipin finaaliin. Brentfordilta vaadittaisiin Riverside Stadiumilla ihmeitä, mikäli joukkue mielii jatkoon.

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohtaamisen ratkaisumaali nähtiin vasta lisäajalla, kun Fernando Amorebieta painoi Middlesbrough’lle 1-2-osuman. Näin Brentfordin olisi osuttava tänään vähintään kahdesti vieraskentällä, mikäli joukkue haluaa pitää vielä Valioliiga-haaveet hengissä.

Boro on kuitenkin selvä suosikki etenemään jatkoon. Kertoimet jatkoonpääsylle ovat niinkin pienet kuin 1,17 ja Brentfordilla 5,50. Kotijoukkueen voitto on muutenkin ilmeisempi, sillä 1×2-markkinassa kerroinasettelu on 2,00-3,60-4,05. Me poimi omaa vihjettämme kuitenkaan sieltä.

Runkosarjassa joukkueet sijoittuivat neljänneksi ja viidenneksi, Boro ensin mainittuna. Eroa oli seitsemän pinnaa eli ei järin paljon, mutta omissa arvioissamme joukkueiden tasoero on muuten melko selvä isäntien eduksi miltei jokaisella pelipaikalla.

Vieraiden on pakko hyökätä

Joukkueiden kokoonpanot näyttävät lähes identtisiltä avausotteluun nähden, eikä Boron päävalmentaja Karanka ole nähnyt syytä muuttaa miehistöään. Brentford sen sijaan asettaa kentälle hiukan hyökkäysvetoisemman ryhmän, koska vierasmaaleja olisi tultava vähintään ne mainitut kaksi.

Ja kun on pakko hyökätä, se avaa tilaa selustaan. Juuri tähän uskommekin kotijoukkueen iskevän. Brentfordin puolustuspeli ei vakuuttanut sarjassa, sillä sille tehtiin eniten osumia sarjan kärkikahdeksikon joukkueista – 22 enemmän kuin Middlesbrough’lle. Boro oli vieläpä todella kova kotonaan Riverside Stadiumilla ja kirjautti tilastoihin parhaan saldon sillä saralla.

Joukkueiden runkosarjakohtaaminen syyskuussa päättyi peräti 4-0 Borolle. Tänään ei ehkä nähdä aivan samanlaisia karkeloita, mutta pariin maalin pitäisi olla hyvät saumat. Valintamme onkin Middlesbrough yli 1,5 maalia Unibetin kertoimella 1,98, joka on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja hyödynnä 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Middlesbrough 1,5 maalia
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 15.5. klo 21.45
TV/stream:  Nelonen Pro 2, Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi