Vetovihje: Atlético Madrid – Barcelona 17.5.2015

Barcalla tänään ensimmäinen ottelupallo

Barcelonalla on mahdollisuus varmistaa Espanjan liigan mestaruus sunnuntai-iltana, mutta se vaatisi vierasvoittoa Atlético Madridista. Helpommin sanottu kuin tehty?

BW eSports FI €100 welcome

Viime vuonna Barcelona taipui Atlético Madridille tittelitaistossa päätöskierroksella – nyt katalaaneilla on kuitenkin mahdollisuus maksaa potut pottuina ja voitolla juhlia mestaruutta Vicente Caldéronilla. Tappio tänään ja voitto Real Madridille Espanyolista tietäisi sitä, että ratkaisu siirtyisi päätöskierrokselle.

Barcelonalle kausi on ollut joka tapauksessa menestyksekäs. Viikolla Bayern München oli toki parempi maalein 3-2, mutta sekin tulos vei Barcelonan silti Mestarien liigan finaaliin – jollainen on edessä myös Copa del Reyssä. Barcalla on siis hyvät saumat triplaan.

Myös vire on kohdillaan, sillä Bayern-tappio oli ensimmäinen sitten helmikuun. Tällä välillä pelatut 18 ottelua tuottivat saldon 17-1-0, vaikka vastassa on ollut PSG:n Manchester Cityn ja Real Madridin kaltaisia huippujoukkueita.

Terveystilanne on hyvä, sillä edellisen pelin keskeyttänyt Luis Suárez on ainoa kysymysmerkki. Hänkin kuitenkin harjoitteli lauantaina ja todennäköisesti on mukana avauksessa tänään. Atléticolta ainoa mainitsemisen arvoinen poissaolija on Tiago.

Atléticoa aliarvioitu kertoimissa

Barcelonan hyvästä vireestä huolimatta Atlético Madrid vieraissa on kova pala kenelle tahansa. Vicente Caldéronilla Atlético on kerännyt La Ligassa saldon 14-3-1, ja esimerkiksi Real Madrid kaatui helmikuussa peräti 4-0.

Atlético on taulukossa kolmossijalla, mutta Valencia hönkii neljä pinnaa perässä. Motivaation siis luulisi olevan kohdillaan myös kotijoukkueen leirissä.

Kertoimia katsottaessa ensimmäinen ajatus on, että Atléticoa on aliarvioitu. Alla on toki kaksi tasapeliä keskinkertaisten vastusten kanssa, mutta etenkin kotonaan joukkue syttyy usein taisteluun eliittijoukkueita vastaan.

Ykkösmerkin kerroin – 4,30 – siis houkuttelee yhä, vaikka se on tullut päivän mittaan ryminällä alas. Sen sijaan valitsemme hiukan varmemman vaihtoehdon: Atléticon maali ennen 66. peliminuuttia Bet1234:n kertoimella 1,83 löytyy kohdasta ”joukkueen ensimmäinen maali / aika”.

Barcelona on ehkä hallinnut viime vuosien keskinäisiä, mutta kohtaamiset ovat aina tiukkoja ja tasaisia. Atlético on vieläpä osunut ennen 66. peliminuuttia 16/18 kertaa kauden kotiotteluissaan – useimmiten runsasmaalisesti. Barca on silti Barca, joten pidämme panoksen maltillisena.

Ottelusta on tarjolla livestream: Ota Bet1234 testiin tänään – avaa pelitili ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus.

Vetovihje: Atlético maali ennen 66. peliminuuttia
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 17.5. klo 20.00
TV/stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi