Vetovihje: Halmstad – Djurgården 18.5.2015

Kotijoukkue hankalan haasteen edessä

Kärkipää vastaan häntäpää. Djurgården matkaa Halmstadin vieraaksi Örjans Vallille maanantai-iltana Allsvenskanin yhdeksännellä kierroksella. Pelivalintamme löytyy vaivattomasti 1×2-kohteesta.

BW eSports FI €100 welcome

Paljon avainmiehiä täksi kaudeksi menettäneen Halmstadin ongelmat eivät ole mikään jymy-yllätys – mutta että esitykset ovat olleet näin huonoja, niin on se jonkin sortin uutinen. Neljä pistettä kahdeksasta ottelusta on todella vähän, ja joukkueelle tulee kohta jo kiire alkaa kuroa keskikastia kiinni.

Päävalmentaja Janne Jönsson on yrittänyt saada ryhtiä puolustuspeliin, mikä onkin osittain onnistunut. Mutta siitäkään ei ole hyötyä, jos niitä ei synny yhtään toiseen suuntaan. Maaliero on nyt 4-13, ja hyökkäyksessä käytännössä vain Kwame Karikari on jonkinlainen uhka. Hyökkäykseen hankittu James Keenekään ei ole saanut vielä maalitiliä auki, vaikka onkin pelannut kelvollisesti.

Halmstadin loisteliain esitys osui huhtikuun lopulle, kun hallitseva mestari Elfsborg kaatui 1-0. Sen jälkeen tappioita on tullut kuitenkin kolme putkeen (Malmö, Häcken ja Falkenberg).

Viktor Ljung on ainoana isäntien sairaslistalla, mutta hänelle löytyy korvaajia.

Kuntopuntarin kärki

Djurgården aloitti kauden haparoiden kahdella tappiolla ja tasapelillä, mutta nyt sijoitus on neljäs. Viiden pelin kuntopuntarissa joukkue porskuttaa piikissä, ja pelin osa-alueet ovat kohdillaan.

Yksi isoimmista tekijöistä menestyksen takana on Nyasha Mushekwi – aiemmin täysin tuntematon nimi – joka on pelannut erinomaisesti. Hyökkääjä on paukuttanut maaleja kaikista mahdollisista kulmista kaikkiaan jo seitsemän kertaa. Hän on koko liigan maalipörssin kärkinimi.

Viimeksi Djurgåden haki vierasvoiton Åtvidabergistä lukemin 2-3. Pelillisesti esitys ei ollut ihan napakymppi, mutta tukholmalaisten tehokkuus oli kohdillaan, ja kahdesti osunut Mushekwi iski ratkaisumaalin viisi minuuttia ennen loppua.

Kaikki voitto-ottelunsa Djurgården on pelannut tekonurmella, mutta nyt alustana on luonnonnurmi. Joukkue näytti kuitenkin jo viime vuonna osaavansa pelata myös luonnonurmella, sillä vierassaldo oli itse asiassa kotisaldoa parempi.

Emil Bergström ja Kerim Mrabti ovat kärsineet viikolla pikkuvaivoista, mutta molempien pitäisi olla tänään pelikunnossa.

Viime vuonna Halmstad voitti vastaavan mittelön, mutta sitä ennen Djurgårdenilla oli keskinäisistä kuusi peräkkäistä voittoa. Me uskomme ennakkosuosikin eli Tukholman raitapaitojen palaavan tältä osin voittojen tielle ja valitsemme kakkosmerkin Bet1234:n kertoimella 2,10. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Bet1234:lle tästä ja hyödynnä myös 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Djurgården voittaa
Kerroin: 2,10
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 18.5. klo 20.00
TV/stream:  Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi