Vetovihje: Anaheim – Chicago 19.5.2015

Ryövääkö Blackhawks kotiedun mukaansa?

Chicago Blackhawks voitti Stanley Cupin 2010 ja 2013. Tämän kevään ensimmäisessä konferenssifinaalissa Anaheim oli kuitenkin vahvempi maalein 4-1. Miten käy sarjan toisessa väännössä ensi yönä?

BW eSports FI €100 welcome

Anaheim lähti konferenssifinaaleihin suosikkina ja voitti siis avauskamppailun, vaikka ei esittänytkään parasta peliään. Ducksin hyökkäyspeli onnistui kuitenkin hyvin, mikä on ollut joukkueelle leimallista koko pudotuspelien ajan. Kaikkiaan joukkue on tehnyt 39 maalia kymmenessä playoff-ottelussa.

Ensi yönä luvassa on toinen kohtaaminen, joka sekin pelataan Anaheimissa. Chicagolle tappio ei ollut kummoinen takaisku, sillä joukkueelle tarjoutuu tänään toinen mahdollisuus ryöstää kotietu itselleen. Seuraavat kaksi kertaa joukkueet iskevät yhteen Chicagossa.

– Meillä on yhä mahdollisuus tehdä se, mitä tulimme tänne tekemään, eli voittaa ottelu ja viedä kotietu mukaamme. Meidän täytyy olla valmiita, ja uskon parempaan esitykseen kuin avausottelussa, kuului esimerkiksi Patrick Kanen kommentti toisen ottelun alla.

Vierailla hyvät saumat yllätykseen

Anaheim on nähdäksemme yhä suosikki etenemään jatkoon, mutta kertoimissa ankkojen suosikin asema painaa liikaa. Kotijoukkueen voitto (mahdolliset jatkot mukaan lukien) antaa vain kertoimen 1,75, jota voi pitää liian matalana.

Chicago tuli viimeksi päälle kovalla höyryllä voittaen laukaukset avauserässä 16-7 ja koko ottelussa 33-27. Anaheim onnistui silti viemään ottelun nimiinsä, joten asetelmat ovat nähdäksemme kerroinasettelua tasaisemmat.

Bet1234 antaa Chicagon moneyline-voitosta kertoimen 2,15, johon tartumme. Kannattaa muistaa, että Blackhawks on voittanut 4/6 edellisistä keskinäisistä (voitoista kolme Anaheimin kotikaukalossa). Chicagolla oli vieläpä viisi peräkkäistä voittoa alla ennen sunnuntain tappiota, joten sikäli kapasiteettia kyllä riittää.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Moneyline Chicago
Kerroin: 2,15
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikon vastainen yö klo 04.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi