Ravivihje: Vermo T65 20.5.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Poisjäännin kautta ykkösbaanalle pääsevä 2 Iro-Neito saa Vihjetykin vihjeen. Tamma on noussut hyvään kuntoon ja viimeksi Jokimaalla Mika Mäkelän valmennettava oli johtopaikalta paljon aikaisempaa sitkeämpi. Lapulle rastitaan myös 3 Salasana, kyvykäs 5 Kiikun Jouni, nopea 10 Suhhaus ja yllättäjänä sekalaisesta taulusta huolimatta 6 Pikku Hyvä.

T65-2:

3 Good Dynamite on ansaitusti toisen kohteen suosikki, mutta oriin peliprosentti on noussut yllättävän korkeaksi. Siitä huolimatta Vihjetykki rastaa Good Dynamiten varmaksi. Ori on talvitauon jälkeen tehnyt rehtejä juoksuja, mutta voitot ovat vaikeiden lähtöratojen myötä puuttuneet. Tänään paikka on mitä mainioin ja juoksu piikkipaikalla häämöttää. Good Dynamite täräyttää lähdöstä johtoon. Kovimmat vastustajat on tammoja, mutta niillä ei kuolemanpaikalta ajeta. Tällä kertaa onkin todennäköistä, että Pekka Korpi saa ottaa juoksusta vauhdin pois ja sen jälkeen tamma ei oriista ohi tule.

T65-3:

Timo Leivon superkyvykäs 4 Hillbilly Hilda tuli Poriin pitkältä tauolta ja tamma oli heti hyvä. Global Kidille ei ole häpeä hävitä. Pitkä tauko ja Leivon ajolinjat silti arveluttavat ja lapulle otetaan jatkuvasti rehtejä juoksuja tekevä 9 Vilar Lake ja kykyihinsä nähden naurettavan alhaisella voittosummalla kilpaileva ja ikäluokkakisoissa varjoon jäänyt 6 Shadoom.

T65-4:

Salama-avaaja 1 Elmoori juossee tänään pitkästä aikaa johtopaikalta ja Elmoori on Vihjetykin toinen varma. Viimeksi Lappeenrannassa Kriteriumvoittaja kiersi maililla takamatkaltakin voittoon. Elmoori on noussut parin vuoden hiljaiselon jälkeen oivaan kuntoon ja puheet Kuninkuusraveista eivät ole tuulesta temmattuja. Kakkossuosikiksi pelattu 3 Hurja-Ero ei saanut Erkon Pokaalissa vaihdetta silmään missään vaiheessa ja Hurja-Eroon ei tällä kertaa Vihjetykki usko yhtään. Muutkin haastajat tuntuvat enemmän tai vähemmän epävireisiltä. Kaksaria Elmoorin kanssa otetaan 11 Veeran Turolle, joka on hiljalleen pääsemässä kuntoon.

T65-5:

3 Velvet Girl on Arvid Åvallin tammaderbyssä Vihjetykin kolmas varma. Risto Airaksisen valmennettava on tehnyt koko ajan järjettömän kovia juoksuja ja karsinnassa tamma suorastaan leikitteli kilpasisariensa kanssa. 2 Demi de Veluwe on ollut kevään aikana Vihjetykin ideahevonen pariinkin kertaa, mutta tänään Velvet Girlin lyöminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä.

T65-6:

Päätöskohde tuntuu erittäin kiharaiselta ja sen Vihjetykki rastaa tukkoon eli lapulle otetaan kaikki 11 hevosta. Ykkössuosikki on kovaluokkainen 3 Global Resource, mutta sen viime juoksut ovat eivät ole täysin vakuuttaneet. Vihjetykin ykköshevonen lähtöön on nimihirviö 4 Sonearandyetsofar, joka kirii selkäjuoksun jälkeen erittäin napakasti.

Vihjetykin vihjerivi:

2,3,5,6,10

3 Good Dynamite

4,6,9

1 Elmoori

3 Velvet Girl

1-11 eli kaikki hevoset

Yhteensä 165 riviä eli 16,50 euroa. Vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi