Vetovihje: Tampa Bay – NY Rangers 22.5.2015

Jatkuuko NHL:n konferenssifinaalien ”voittoputkemme” ensi yönä, kun Tampa Bay Lightning isännöi New York Rangersiä? Luvassa on ottelusarjan neljäs koitos.

BW eSports FI €100 welcome

Tämä on kolmas vihjeemme pudotuspelien tässä vaiheessa kahden edellisen osuttua nappiin. Nyt katseet käännetään itäisen konferenssin taistelupariin, jossa Tampa Bay on niskan päällä voitoin 2-1. Viime vuonna New York Rangers ylsi Stanley Cup -finaaleihin asti, mutta nyt vastustaja on siis lähempänä loppuotteluita.

Rangers voitti sarjan avauspelin kotona Madison Square Gardenissa 2-1, mutta sen jälkeen tuli 2-6-tappio. Kotonaan Tampa Bay voitti kolmannen koitoksen jatkoilla 6-5 torstain vastaisena yönä.

Rangers-molari Henrik Lundqvist on toisin sanoen päästänyt selkänsä taakse 12 maalia kahdessa viime pelissä. Lightning on osoittanut jälleen kerran olevansa hyökkäyspäässä äärimmäisen vaarallinen joukkue. Tekihän se eniten maaleja myös NHL:n runkosarjassa, kaikkiaan 3,19 maalin keskiarvolla per ottelu.

Pelaamissaan 16 playoff-ottelussa Lightning on paukuttanut viidesti vähintään viisi maalia, eli melkein joka kolmas kerta. Kotonaan joukkue on voittanut viisi ottelua seitsemästä viimeisestä. Runkosarjassa joukkue oli ylivoimainen ykkönen kotitilastossa 32 voitollaan ja vain yhdeksällä tappiollaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Rangers oli paras vierailija, eikä voitto ollut kaukana viimeksikään.

Tarkempaa ja kontrolloidumpaa peliä?

Sarjan kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet siis melkoisia maalijuhlia. Nyt uskomme joukkueiden tarkentavan oman pään peliään, koska lepsuiluun ei ole pudotuspeleissä yksinkertaisesti varaa. Esimerkiksi viimeksi Tampa Bay voitti viidestä päästetystä maalista huolimatta, mutta niin ei käy joka päivä.

Olemme ottaneet aiemminkin esille, että Tampa Bay tekee korjausliikkeitä usein runsasmaalisten otteluiden jälkeen. Toisaalta Rangersin otteluissa on jääty alle 5,0 maalin peräti 9/11 kertaa ennen kahta viime päivien maalikarkeloa. Lisäksi vain 3/8 Tampa Bayn playoff-kotipelistä on ylittänyt rajapyykin.

Valintamme onkin alle 5,0 maalia Bwinin kertoimella 1,80, jolloin panos palautuu tasan viidellä osumalla.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys ensi yöksi!

Vetovihje: Alle 5,0 maalia (panos palautuu tasan viidellä)
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 03.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi