Vetovihje: Genoa – Inter 23.5.2015

Taistelu europaikoista jatkuu

Genoa toivottaa Interin tervetulleeksi Stadio Luigi Ferrarisille, missä vieraiden suosikin asemaa on liioiteltu. Kotietu ja motivaatiotekijät puhuvat nimittäin kotijoukkueen puolesta.

BW eSports FI €100 welcome

Interillä on takanaan karmaiseva sesonki, ja koneet ajetaan päätökseen toivottomassa keskikastissa. Odotukset olivat kovat, mutta kärkisijoille ei ole mitään asiaa.

Loppukaudesta joukkue on toki herännyt talviunestaan, mutta liian myöhään. Interillä oli vielä pitkään saumat yltää kärkiviisikkoon, mutta viimeistään 1-2-tappio Juventukselle murskasi ne haaveet. Sitä ennen alla oli seitsemän ottelun tappioton putki (näissä neljä voittoa). Mutta nyt keskikastin sijoitus on käytännössä sementoitu.

Genoalla tilanne on toinen. Joukkueella on kaksi pistettä kurottavaa viitossijaa hallussaan pitävään Fiorentinaan, kun niitä on kaiken kaikkiaan jaossa vielä kuusi. Ja kun päätöskierroksella Firenzen violettipaidat kohtaavat vieraissa Palermon, Genoalla on loistosaumat yltää top-viitoseen.

Genoan sairastuvalla ovat Marco Boriello, M’Baye Niang, Giovanni Marchese, Diego Perotti ja Lorenzo Ariaudo – Interillä Fredy Guarín, Hugo Campagnaro, Dodo ja Jonathan. Kumpikaan ei näihin poissaoloihin kaadu.

Voittanut neljä putkeen kotikentällä

Inter kärsi siis viimeksi tappion Juventukselle, mikä varmasti painaa vielä takaraivossa. Isoista panoksista ei enää pelata, sillä paremmat sijat lopputaulukossa olisivat pelkkää kosmetiikkaa. Asenne siis välttämättä ei ole kunnossa, mikä on tietenkin kotijoukkueelle eduksi.

Genoa on kovassa lyönnissä kahdeksan viime pelin saldollaan 6-0-2. Viimeksi joukkue rökitti Atalantan vieraissa 4-1 ja sitä ennen kotona Torinon peräti 5-1. Hyökkäyspeli siis toimii ja puolustuskin varsin hyvin. Viitossija on näillä otteilla hyvinkin mahdollinen.

Kotonaan Genoa on voittanut neljä ottelua putkeen – ja kaikki vähintään kahden maalin erolla olkoonkin, että ohjelma ei ole ollut pahin mahdollinen.

Kiinnostavaa on sekin, että Inter ei ole onnistunut yksittäisen tappion jälkeen nappaamaan voittoa kertaakaan koko Serie A:n kaudella (vaikka tappioita on kaikkiaan kymmenen). Roberto Mancinin ryhmällä on ollut vaikeuksia koota itsensä tappion jälkeen, mikä sekin puhuu Genoan puolesta.

Pelivalintamme on Genoa 0.0 asian (rahat takaisin tasapelillä) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja nappaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Genoa 0.0 asian
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 23.5. klo 21.45
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi