Vetovihje: HSV – Karlsruhe 28.5.2015

Hampurilaiset jälleen karsinnoissa

Hamburger SV joutuu heikon kauden jälkeen päätteeksi karsimaan paikastaan Bundesliigassa. Vastaan asettuu Karlsruher SC kaksiosaisessa väännössä, jonka avausmittelö nähdään tänään.

BW eSports FI €100 welcome

Euroopan isojen liigojen sarjakaudet lähestyvät päätöstään, ja oikeastaan enää vain karsintapeleissä päätetään, mitkä joukkueet edustavat pääsarjoja ensi kaudella. Saksassa kauden suurin floppi HSV pyrkii pitämään paikastaan kiinni kohdatessaan Karlsruhen tuplakoitoksessa.

HSV:n sesonki on mennyt koko lailla penkin alle, eikä suora putoaminenkaan jäänyt kauaksi. Päätöskierroksen 2-0-voitto kotona Schalke 04:sta nosti joukkueen kuitenkin karsijan paikalle. Tämä onkin toinen peräkkäinen vuosi, kun HSV joutuu karsimaan paikastaan Bundesliigassa. Viime vuonna joukkue selätti Greuther Fürthin kahdesta tasapelistä huolimatta vierasmaalisäännön perusteella. Avausosa Hampurissa päättyi maalittomana, toinen kohtaaminen 1-1.

Voitto Schalkesta oli kova suoritus, mutta muuten HSV ei ole vakuuttanut. Moni pitää tällä hetkellä Karlsruhea vahvempana.

Karlsruhen vahvin osa-alue tällä kaudella on ollut erinomainen hyökkäyspeli ja kakkosliigan pitävin puolustus. Nyt vastassa on kuitekin Hampuri omalla Imtech Arenallaan, jolla kannattajat haluavat nähdä pääsarjapelejä jatkossakin. Edessä oleva haaste ei ole siis vieraillekaan helppo.

Vähämaalista luvassa

Kertoimissa kotivoitosta tarjoillaan suunnilleen tuplakerrointa, mutta tällaisessa ottelussa voittajan veikkaaminen on äärimmäisen vaikeaa. Me käännämmekin katseet maalimääräveikkaukseen. Kuten sanottua Karlsruhelle tehtiin koko kaudella 34 ottelussa vain 26 maalia, mikä oli sarjan vähiten yhdessä Darmstadtin kanssa.

Toisaalta HSV:kään ei viettänyt Bundesliigassa maalijuhlia. Joukkueen pelit olivat toiseksi vähämaalisimpia 2,2 osuman keskiarvolla. Peräti seitsemän joukkuetta päästi omiin hampurilaisia enemmän maaleja. Itse HSV sen sijaan teki vähiten maaleja koko sarjassa, 34 ottelussa vain 25 häkkiä.

Sarjan avausmittelö on aina tarkkaa kyttäilyä, kun asetelmia haetaan toiseen osaotteluun. Karlsruhen ei ole vielä mikään pakko hyökätä. Myös HSV:n tämän kauden maalitilastot ja viime kauden karsintojen tulokset näyttävät suuntaa vedonlyönnille. Valintamme on alle 2,5 maalia Betsafen kertoimella 1,68.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja kuittaa 150 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje:  Alle 2,5 maalia
Kerroin:  1,68
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 28.5. klo 21.30
TV/stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi