Vetovihje: NY Rangers – Tampa Bay 29.5.2015

Isännillä huimat tilastot Game Seveneistä

Game seven. Konferenssifinaali. New York Rangers vastaan Tampa Bay Lightning maailman tunnetuimmalla areenalla, Madison Square Gardenissa. Käsillä on kuumaakin kuumempi perjantai-ilta.

BW eSports FI €100 welcome

Pelillisesti itäisen konferenssin finaalit eivät ole ehkä nousseet tasoltaan samoihin sfääreihin kuin Anaheim och Chicago, mutta viihdearvo on pysytellyt kaiken aikaa korkealla. Sarjassa on riittänyt monenmoisia käänteitä, mikä käy selväksi jo pelkästään lopputuloksista:

  • Rangers – Lightning: 2-1
  • Rangers – Lightning: 2-6
  • Lightning – Rangers: 6-5 je.
  • Lightning – Rangers: 1-5
  • Rangers – Lightning: 0-2
  • Lightning – Rangers: 3-7

Jos jotain yhteenvetoa pitää tehdä, niin Madison Square Gardenissa ottelut ovat olleet tiukempia kuin Amalie Arenalla, eikä kotiedulla ole ollut käytännössä merkitystä. Vierailija on voittanut neljä ottelua viidestä edellisestä. Tampassa maalikeskiarvo on ollut peräti kymmenen per peli, kun taas New Yorkissa vain 4,33.

Viimeksi Rangers oli veitsi kurkulla vierasottelussaan, ja Tampa Bay vieläpä voitti laukaukset avauserässä 16-7. Silti Rangers voitti avauserän 2-1 ja vei koko pelin nimiinsä lopulta selvin lukemin.

Lundqvistilla maagiset ”statsit”

Eräs merkittävä tilastoseikka puhuu myös tänään Rangersin puolesta. Seura ei ole nimittäin koskaan hävinnyt pudotuspelisarjoja, jotka ovat edenneet seitsemänteen otteluun Madison Square Gardeniin.

Yksi iso tekijä menestyksessä on Henrik Lundqvist, joka nostaa aina tasoaan, kun sitä eniten tarvitaan. Ruotsalaisveskari on torjunut Rangersille voiton jo kuudessa perättäisessä Game Sevenissä, ja edellisistä ”kuolemankamppailuistakin” 15/18 – eli sellaisista, joissa Rangersin on ollut pakko voittaa kautta jatkaakseen.

Saldo on suorastaan häkellyttävän hyvä. Kuudessa Game Sevenissä hän on vieläpä päästänyt vain viisi maalia myös torjuntaprosentin ollessa hulppea 97,3. Edellisellä kierroksella Washingtonia vastaan Rangers voitti seitsemännen ottelun 2-1 Lundqvistin torjuttua 35/36 laukausta (97,2%).

Siksi uskomme ensi yönä Rangersiin, vaikka Tampa Bay onkin voittanut kaksi edellistä vierasotteluaan. Betsafe tarjoaa kertoimen 2,13, joka on markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa. Se on 0,46 korkeampi kuin moneyline ykkönen ja 0,18 korkeampi kuin esimerkiksi Ladbrokesin kerroin kotivoitosta. Kaksikon 15 edellisestä kohtaamisesta vain yksi on ratkaistu jatkoilla, ja tässä sarjassa voittomarginaali on sitä paitsi monesti revennyt isoksi.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja hyödynnä 150 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, New York Rangers voittaa
Kerroin: 2,13
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 03.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi