Vetovihje: Fiorentina – Chievo 31.5.2015

Ylikerroin löytyy kulmalipulta

Serie A päättää sarjakautensa tänään. Fiorentina pitää kynsin hampain kiinni europaikastaan ja haluaa voiton Chievosta, joka antaa suosiolla ohjakset violettipaidoille. Kulmapelin paikka!

BW eSports FI €100 welcome

Fiorentina tarvitsee todennäköisesti voiton yltääkseen viitossijalle ja europeleihin, sillä tasapeli ei tavoitteen täytyymiseen todennäköisesti riitä. Genoa nimittäin huohottaa niskaan parin pisteen päässä ja mitä ilmeisimmin lyö Sassuolon päätösottelussaan.

Fiorentinan tuloskunto on oikein hyvä, jos unohdetaan tuplatappio Sevillalle Eurooppa-liigassa. Italian liigassa heikkoa jaksoa on seurannut neljän peräkkäisen voiton putki, ja viimeksi vieraissa kaatui kotonaan aina kova Palermo värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 2-3.

Nyt sivussa on kuitenkin nippu avainpelaajia: ykkösveskari Norberto Neto, Jasmin Kurtic, Joaquín, Marcos Alonso ja Khouma Babacar – kaikki mahdollisia avauskokoonpanon miehiä.

Myös Chievon terveystilanne on huono. Bostjan Cesar, Ivan Radovanovic, Anders Christiansen, Alessandro Gamberini ja Perparim Hetemaj ovat sivussa.

Vieraiden motivaatio on kysymysmerkki, koska Chievo sijoittuu lopputaulukossa alempaan keskikastiin. Nyt sijalla 14 majaileva joukkue voi päätyä lopulta kolme sijaa ylöspäin tai kaksi alas, mutta putoamisvaaraa ei ole. Kunto on kelvollinen, mutta tasapelejä on tullut viime aikoina paljon (viimeiset kahdeksan ottelua saldolla 1-6-1).

Eniten kotikulmia koko sarjassa

Fiorentina pelaa tänään siis voitosta, ja pelin kuva tulee olemaan mitä ilmeisimmin sellainen, että kotijoukkue heiluttaa tahtipuikkoa, ja Chievo muovaa omaa peliään sen mukaisesti. Onkin oletettavaa, että tänään Stadio Artemio Franchilla nähdään useita isäntien kulmapotkuja.

Tätä tukevat myös koko liigan tilastot. Niissä Fiorentina tuottaa eniten kulmia kotijoukkueista, Chievo vieraissa kolmanneksi vähiten.

Fiorentinan viidessä viime kotiottelussa joukkue on voittanut ”kulmaottelut” suvereenisti: 12-4, 16-4, 9-5, 10-3, 7-2. Tähän otteluun Bet1234 on laskenut tasoitusvedon rajapyykiksi 4,0 – ja kertoimet ovat tasan 1,90-1,90.

Pelaammekin Fiorentina -4,0 kulmaa kertoimella 1,90 Bet1234:lle.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja nappaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Fiorentina -4,0 kulmaa (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 31.5. klo 21.45
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi