Ravivihje: Vermo T65 3.6.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Rivin avauslähtö on hienotasoinen ryhmä. Lähdössä kohtaa sarjoihinsa kolme erittäin kovatasoista hevosta 6 Zatopek Hoss, 9 Hillbilly Hilda ja 10 Velvet Girl. Kaikki hevoset on syytä ottaa lapulle mukaan, vaikka Zatopek Hoss saa merkittävää etua eturivin paikastaan. Aiemmin Tuomas Korvenojalla hevonen teki 4-vuotiaiden SE:n täydellä matkalla. 12,4a on todella kova statement alle 40.000 euroa tienanneelta hevoselta.

T65-2:

Toisessa lähdössä juoksee Vihjetykin varma. 1 Kake on noussut mielettömään iskuun tauon jälkeen. Kaken kaksi viimeistä juoksua ovat olleet todella upeita ja viimeksi Kake lipui pintakaasulla selvään voittoon. Kake on ensimmäisillä metreillä todella nopea eikä ulkopuolelta Reijo Vainikan ajokilta piikkiä oteta.

T65-3:

Kolmannessa kohteessa yritetään selvitä kapealla rastituksella, vaikka lähtö on tasainen. Ykkössuosikki on Zatopek Hossin tapaan Korvenojalta Tapio Mäki-Tulokkaan talliin siirtynyt 11 Fakir Victory. Viimeksi tauolta juoksunkulku oli vastaan, mutta Fakir Victory kiri hänniltä alta kymppiä. Nyt pitkällä matkalla startti alla Mika Forss ajanee vahvalla jyrällä ajoissa eteenpäin. Fakir Victory varmistetaan vain 6 Instant Richillä, jota on pelattu kahden laukan jälkeen vaivaiset 4,7 %. Perttusen ajokki on ensiaskelillaan nopea ja ravia lähtiessään todennäköinen keulahevonen. Siitä kyvykäs ruuna voi vetää juoksua pitkään.

T65-4:

Neljännessä lähdössä juoksee Vihjetykin päivän ideahevonen 11 Captain Sparrow. Vermossa Veikko Leinosen ajokki jäi pussiin, mutta Riihimäen arkiraveissa hevonen suorastaan leikitteli voiton. Huhtikuun lopussa ori voitti vakuuttavasti T65-lähdön. Raskas rata suosii vahvaa jyrää ja Vihjetykki odottaa Veikko Leinoselta rohkeata ajosuoritusta. Captain Sparrow on vasta lähdön kolmossuosikki 16,6 % peliosuudella. Pelisuosikki on tasaisessa lähdössä yllättäen 7 Moonlight Storm, mutta Vihjetykin näkemyksen mukaan jopa 3 Agnese olisi todennäköisempi voittaja.

T65-5:

Suomenhevosten sisusarjassa peliprosentit ovat täysin eri linjoilla Vihjetykin näkemysten kanssa. Ekuliuksen poisjäännin myötä peliprosentit ovat ilmeisesti menneet 10 Ekin Toiveelle, mutta pitkältä matkalta Ekin Toiveen näytöt ovat kehnot. 12 Vikkeni oli huhtikuun alussa jäätävän hyvä Sisusarjassa ja Vikkeni taisteli tosissaan voitosta kovan Costellon kanssa. 17,7 % peliprosentti on käsittämättömän alhainen. Paalun 2 Suvi-Kevätön on myös täysin pelaamaton (6,3 %), vaikka tamma on tehnyt sitkeitä juoksuja kuolemanpaikalta. Vielä vähemmän on pelattu takamatkan 15 Suvelan Tähteä (1,4 %), joka kevään juoksuissa näytti moneen kertaa vahvuutensa. Maaliskuussa ruuna voitti Teivossa mm. Frankkerin  ja Hurja-Eron.

T65-6:

Päätöskohteessa 1 Arctic Muscles on hyvin todennäköinen voittaja, mutta peliprosentit huitelevat taivaissa (75,6 %) Kuopion Stakesin voiton jälkeen. Haastajat ovat ihan kunnon hevosia eikä Arctic Muscles voittoa ilmaiseksi kumarra. E3-voittaja 3 Arctic Model on kykykäs tamma, joka kirii säästöjuoksun jälkeen napakasti. Tuomas Korvenojan tallin Kriteriumissa menestyneet 4 Oliwer Hip ja 8 Glory Dancer ovat aloittaneet kauden ihan mukavasti.

Vihjetykin vihjerivi:

6,9,10

1 Kake

6,11

11 Captain Sparrow

2,12,15

kaikki hevoset

Yhteensä 180 riviä eli 18,00 euroa. Vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden täältä.

 

1 Comment on Ravivihje: Vermo T65 3.6.2015

Kommentoi