Vetovihje: Golden State – Cleveland 4.6.2015

NBA:n loppuottelut käynnistyvät perjantain vastaisena yönä, kun Golden State Warriors kohtaa Cleveland Cavaliersin. Ensin mainittu lähtee sarjaan selvänä suosikkina.

Bet1234 esittää NBA-finaalit asiakkailleen suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi. Avaa pelitili tästä!

BW eSports FI €100 welcome

Kaikkein merkittävin puheenaihe ennen NBA-kautta oli se, kun LeBron James vaihtoi Miamista takaisin suuresti rakastamaansa Clevelandiin. Hän siivitti joukkueensa itäisen konferenssin kakkossijalle 53 voitolla ja 29 tappiolla. Pudotuspeleissä James on pussittanut pisteitä 27,6 pongon keskiarvolla per peli. Mutta monikaan ei usko Clevelandiin finaaleissa. Mestaruuskertoimissa Golden State saa vain 1,45, kun Clevelandin paras kerroin on yli kolmen – tarkalleen ottaen 3,05.

Warriors on saanut odotella finaalipaikkaa ja uutta mestaruutta tasan 40 vuotta. Joukkue ylsi finaaleihin lyötyään New Orleansin 4-0, Memphisin 4-2 ja Houston 4-1. Kotiotteluissaan Golden State on todella hankala kaadettava, sillä koko kaudella se on hävinnyt vain kolme peliä (yhden pudotuspeleissä). Parhaat pelaajat ovat Curry ja Thompson, mutta Green ja Barnes ovat pelanneet viime kuukausina ilmiömäisen hyvin. Myös Iguodala on yltänyt parhaimpaansa.

Warriors on ollut paras joukkue sitten vuoden 1997 Bullsin, kun katsotaan, millä piste-erolla joukkue on lyönyt vastustajansa. Muutenkin esimerkiksi heittoprosentit ovat liigan ehdotonta kärkeä.

Pistetykkejä löytyy molemmilta

Cavs on ensimmäistä kertaa finaaleissa sitten Jamesin paluun. Menestyminen nojaa pitkälti häneen, mutta Jameskin pelaa silti joukkueelle enemmän kuin voisi kuvitella. Cavsista löytyy potkua muutenkin, sillä se on ollut pudotuspelien paras esimerkiksi hyökkäyspään reboundeissa. Tehokkaimmillaan joukkue on itse asiassa silloin, kun J.R: Smith on kentällä.

Pudotuspeleissä Cavsin jalkoihin ovat jääneet Boston voitoin 4-0, Bulls 4-2 ja Atlanta 4-0.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti kuluvalla kaudella, ja molemmilla kerroilla kotijoukkue oli parempi. Golden State voitti tammikuussa lukemin 112-94 ja Cleveland helmikuussa 110-99. Cleveland on voittanut vain yhden kuudesta viime ottelustaan Golden Staten vieraana.

Vedonlyöntiä ajatellen sopiva kohde löytyy näiden tulosten ja joukkueiden kovien tehotilastojen perusteella yli-/alimarkkinasta. Uskommekin avausfinaalissa uskomme nähtävän koreja yli 202,5 pisteen edestä. Betway tarjoaa kohteesta markkinoiden parhaan kertoimen 1,91.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Yli 202,5 pistettä
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 04.00
TV/stream:  Nelonen Pro 2, Ruutu-palvelu sekä Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi