Vetovihje: Sundsvall – Kalmar 7.6.2015

Sunnuntain pelikohde haetaan Ruotsin Allsvenskanista, jossa kulmakone Sundsvall isännöi Kalmaria Norrporten Arenalla. Ravaako Sundsvall jälleen kulmalipulla?

BW eSports FI €100 welcome

Molemmat joukkueet löytyvät taulukon alemmasta puoliskosta ja tuntevat pienen kuumotuksen ahterissaan. Sundsvall on putoamisviivan yläpuolella vain Örebrota paremman maalieron turvin. Pisteet tulisivat siis tarpeeseen.

Kalmar sijoittuu hiukan paremmin, mutta tasaisessa sarjassa asetelmat kääntyvät nopeasti. Tappio tietäisi putoamista kellarikerrokseen, sillä eroa Sundsvalliin on nyt kolme pistettä. Kalmar ei kuitenkaan vaikuta putoajakandidaatilta, koska on yksinkertaisesti siihen liian hyvä.

Keinonurmella peli ei kuitenkaan kulje. Tänä vuonna Ruotsissa pelataan ennätysmäärä otteluita tekonurmella, ja Kalmar on ottanut nolla pistettä neljällä yrityksellään kyseisellä alustalla (Gefle, Djurgården, Elfsborg ja Norrköping). Kertoimenlaatijat eivät usko trendin kääntyvän, sillä Sundsvall on katsottu suosikiksi.

Toisaalta Sundsvall ei ole ollut lainkaan hyvä kotikentällään. Otteluohjelma on ollut toki kova, mutta yksi piste viiteen otteluun on heikko suoritus. Pitemmän päälle tämä tahti ei riitä pääsarjassa pysymiseen.

Sundsvallilla on alla vierastappio, kun Halmstadille riitti yksikin maali voittoon. Neljän viime pelin saldo on 0-1-3. Vire on siis huono. Kalmar menetti viimeksi 2-0-kotijohtonsa 2-2-tasapeliksi Hammarbytä vastaan. Viikkoa aiemmin Norrköping oli kotonaan parempi maalein 2-1.

Kulmalipulla riittää trafiikkia

Sundsvall vaikutti äkkiseltään houkuttelevalta pelivalinnalta, mutta joukkue kärsii loukkaantumisista, joten 2,29 suorasta ykkösestä ei riitä meille. Sundsvall on kuitenkin osoittautunut melkoiseksi kulmapotkukoneeksi, ja tässä suhteessa joukkueen ylipelit ovat usein pelaamisen arvoisia, vastustajasta riippumatta.

Sundsvallin otteluiden kulmastatistiikka kertoo seuraavaa: 10, 3, 10, 12, 7, 4, 9, 8, 6, 9, 8, 3. Ja tämä ei ole siis koko ottelun kulmien lukumäärä vaan pelkästään Sundsvallin. Ylipeli 10,5 kulman rajapyykillä on pitänyt yhdeksän kertaa kahdestatoista. Vastustajan dominoimissa otteluissa raja on alittunut.

Kalmar ei tuota kulmia samalla tahdilla, mutta meille riittää todennäköisesti kolme-neljäkin, jotta veto osuu. Betsson antaa ylipelistä kertoimen 1,86. Panos pidetään keskisuurena.

Avaa pelitili Betssonille ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Yli 10,5 kulmaa
Kerroin: 1,86
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 7.6. klo 16.00
TV/stream:  Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi