Vetovihje: Chicago – Tampa Bay 8.6.2015

Bwin vetää underissa omilla linjoillaan

Tampa Bay onnistui tasoittamaan voitot Stanley Cupin finaalisarjassa tärkeäläl 4-3-voitolla kotona Floridassa. Onnistuuko joukkue nappaamaan kotiedun takaisin ensi yönä?

BW eSports FI €100 welcome

Kahden viihdyttävän loppuottelun jälkeen molemmilla on siis yksi voitto. Ja arvatenkin Chicago on tyytyväinen haettuaan yhden voiton vieraskentältä – varsinkin kun tiedetään, että Tampa Bay oli runkosarjan paras kotijoukkue.

Nyt Chicagolle riittää mestaruuteen sekin, että joukkue hoitaa kotiottelunsa. Se olisi jo kolmas kannu kuuteen vuoteen.

Lauantaina pelattu kakkosfinaali repesi karkeloiksi toisessa erässä, kun seitsemässä minuutissa tehtiin kolme maalia ja erä päättyi 2-2. Olisi kiintoisaa tietää, mikä Tampa Bayn maalivahdille Ben Bishopille tuli. Mies nimittäin jätti kaukalon kertaalleen, tuli takaisin ja poistu uudelleen. Joukkueen ulkopuolelle ei ole tihkunut tietoja poisjäännin syystä.

Bishop on ollut Tampan tukipilareita läpi pudotuspelien, mutta tänään maalilla saattaakin seistä tulokasvahti Andrei Vasilevski. Vedonlyönnin kannalta lieneekin viisainta seurata, miten veskaritilanne kehittyy.

Yksi poikkeaa joukosta

Uskomme Chicagon vievän kolmosfinaalin voiton, aivan kuten uskomme joukkueen voittavan koko sarjan. Mutta moneyline-kerroin 1,65 on liian matala meille, sillä Tampa Bay on voittanut kaikesta huolimatta 7/9 viime vieraspeleistään pudotuspeleissä.

Sen sijaan valitsemme alle 5,5 maalia varsinaisella peliajalla, josta Bwin antaa kertoimeksi markkinoiden parhaan 1,80. Vertailun vuoksi esimerkiksi Interwetten tarjoaa samasta kohteesta vain 1,60.

Toki viimeksi nähtiin seitsemän maalia, mutta siitä huolimatta valitsemme nyt alipelin – etenkin, jos Bishop aloittaa maalilla. Joukkueiden edellisistä keskinäisistä 2/3 on tuottanut alle 5,5 maalia. Lisäksi Tampa Bay puolustaa selvästi kurinalaisemmin vieraissa verrattuna kotipeleihin. Peräti 4/5 edellisistä playoff-vieraspeleistä on tuottanut alle 5,0 maalia (neljässä alipelissä keskarvo oli vain 2,5 maalia).

Lightning sai itseluottamusta viime ottelun voitosta, mikä siivittänee pitkälle vielä tänäänkin. Ei ehkä voittoon asti, mutta pitämään kuitenkin lukemat matalina. Vaikka Chicago on pelannut 8/11 viime pelistään vieraissa. Kotona Chicagossa joukkueen viime peleistä 2/4 ovat jääneet alle 5,5 maaliin.

Bwinin muista poikkeava kerroin siis maistuu meille.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys ensi yön otteluun!

Vetovihje: Alle 5,5 maalia (60 min)
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Tiistain vastainen yö klo 03.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi