Vetovihje: Bologna – Pescara 9.6.2015

Pescara ja Bologna jatkavat taistelua Serie A:n sarjapaikasta maalittoman avausosan jälkeen. Viimeksi mainittu on nyt suosikin asemassa, mutta olisiko haastajalla saumoja yllätykseen?

BW eSports FI €100 welcome

Vähän maalipaikkoja ja nolla maalia. Otteluparin avausosa Stadio Adriaticolla ei jättänyt isoa muistikuvaa jälkeensä – ainakaan myönteisessä mielessä. Kumpikin puolusti tiiviisti, mutta Pescaralle maaliton tasuri oli pettymys. Vieraskentällä on pakko onnistua.

Bologna on Serie B:n sarjasijoituksensa perusteella ennalta suosikki. Lopputaulukossa joukkue päätyi nelossijalle hyvin lähelle suoraa nousupaikkaa. Pescara jäi seitsemänneksi lähelle ”nollapositiota”.

Karsintojen välieriin suoraan pompannut Bologna hävisi kotiottelunsa Avellinolle 0-1, mutta vieraista irtosi 3-2-voitto. Pescara kaatoi puolivälierssä Perugian 2-1 ja sen jälkeen suursuosikki Vicenzan yhteismaalein 3-2. Viimeksi mainittu ottelupari oli Pescaralta kova suoritus, joten joukkue astelee Stadio Renato Dall’Aralle tänään kovalla itseluottamuksella.

Vieraille tarjolla ylikerroin

Molempien joukkueiden terveystilanne on ennallaan, joten kokoonpanot pysynevät pitkälti samoina kuin avausosassa. Pescara oli hitusen parempi ensimmäisessä kohtaamisessa, vaikka todelliset maalipaikat jäivät vähiin.

Kertoimenlaskijat ovatkin ehkä hiukan yliarvioineet Bolognan suosikin asemaa. Sarjassa Bologna oli toiseksi huonoin kotijoukkue taulukon ylemmän puoliskon joukkueista. Itse asiassa vain Pescara oli heikompi ja pelasi sen sijaan upeasti vieraissa.

Karsinnoissa Pescara on säväyttänyt eniten, eikä joukkue ole vielä kärsinyt tappiota vieraissa (1-1-0). Maaliton tasuri tänään veisi joukkueet jatkoille. Bologna jäi maaleitta vieraspelissään, joten jos Pescara onnistuu maalinteossa tänään kerrankin, isäntien on tehtävä vähintään kaksi.

ComeOn! tarjoaa tasan kolmen kerrointa Pescaran Serie A -paikasta. Se vaikuttaa todennäköisyyksiä vastaavalta kertoimelta enemmän kuin Titanbetin 3,25, joka on tiistain pelivalintamme.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys tiistai-iltaan!

Vetovihje: Nousee Serie-A:han: Pescara
Kerroin: 3,25
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Tiistai 9.6. klo 21.30
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi