Ravivihje: Vermo T65 10.6.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Aina mielenkiintoisen Vermon Amerikkalaisen illan avaa hyvätasoinen enintään 14.000 euroa tienaineiden ryhmä. 1 Global Resource pyrkii lähdössä torjumaan ulkopuolelta kiihdyttävät ja jos siinä Ari Moilanen onnistuu, niin voitto on lähellä. 5 Racehill’s Emily on kuitenkin tulinen lähtijä ja Hannu Torvinen voi hyvinkin napata kärkipaikan. Vihjetykin ykköshevonen lähtöön onkin kakkosuosikki 2 Twilight Vixi, joka parantaa koko ajan ja nyt paikka on valmiiksi toisella radalla.

T65-2:

2 Livi Import ja 3 El Blackjack ovat toisen kohteen perusmerkit ja niillä pärjää siinä pitkälle. El Blackjackin ohjastajaksi tulee tänään Mika Forss ja se voi hyvinkin olla voittoisa resepti. Yllätyshakuna lapulle poimitaan 6 Mr Mallorca, joka teki hyviä juoksuja kolmevuotiaana, vaikka tili ei odotetusti karttunutkaan.

T65-3:

Rivin ensimmäinen varma on 2 Sweet Choco Star. Tamma on petrannut 7-vuotiaana aivan käsittämättömän paljon. Viime juoksussa tamma tsemppasi Elitloppet-viikonloppuna erinomaisesti kuolemanpaikalta kovan tuloksen 11,8a ja se on tammalta kova saavutus. Sitä ennen Sweet Choco Star oli Vermossa täysin pitelemätön ja tänään lienee tammalla paikka juoksupaikka piikissä.

T65-4:

2 Shadoom on ollut useasti Vihjetykin luottohevonen ja sitä Håkan Granrothin silmäterä on tänäänkin. Ori on tarvittaessa todella nopea ja sitkeä. Kahden poisjäännin myötä peliprosentit ovat nousseet ylöspäin, mutta poisjäännit tekevät myös juoksusta entistä suoraviivaisemman. Shadoomin pitäisi tulla 1 Christopher Starista ohi kuolemanpaikaltakin.

T65-5:

Suomenhevosten maililla porukan kyvykkäin on 4 Koivikon Kalle, mutta varmaksi ikäluokkahevosesta ei ole. Kalle on näyttänyt erilaisia temppuiluja uran aikana. Ensimmäiset varmistukset tulevat sisäradoilta. 2 Helmen Vili on kunnossa ja lähtöpaikka on mainio. 1 Leon Salama yllättänyt sitkeydellään kevään mittaan, nyt mitataan oriin nopeus. Yllättäjänä (0,7 %) lapulle nostetaan myös epävarma 9 Topper, jolla irtoaa suojajuoksun jälkeen vihainen pätkä loppusuoralla.

T65-6:

Rata-arvonta tekee tammalähdöstä suoraviivaisen. 1 Absolut Newport pesi vastaavalta paikalta kovan porukan Elitloppet-lauantaina ja Risto Airaksisen ajokki on kierroksen varmin voittaja. Vihjetykki ottaa silti lapulle 5 Orchidea Slm:n ja 6 Amazing Soulin, sillä Absolut Newportin peliprosentit ovat peräti 80 % tasolla. Jukka Kinnunen on välillä ajanut Amazing Soulilla hyvinkin voimakkaasti eteenpäin ja vastaava ajo tänään tekisi juoksusta avoimemman. Toki parin kuukauden tauolta Kinnunen kynnys hurjasteluun voi olla tavallista korkeampi.

Vihjetykin vihjerivi:

1,2,5,9,10

2,3,6

2 Sweet Choco Star

2 Shadoom

1,2,4,9

1,5,6

Yhteensä 180 riviä eli 18,00 euroa. Vihjerivistä voi hankkia 1/10 osuuden tästä linkistä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi