Vetovihje: Kazakstan – Turkki 12.6.2015

Jalkapallon EM-karsintojen A-lohkon jumbo Kazakstan isännöi Turkkia perjantai-iltana Almatyssä. Me kokeilemme kulmapotkuvetoa maukkaalla kertoimella.

BW eSports FI €100 welcome

Kazakstanin kannalta EM-karsinta on mennyt heikosti, eikä jatkosaumoja enää ole. Tätä ei voi pitää kuitenkaan isona yllätyksenä. Venäläinen Juri Krasnozhan luotsaa nimetöntä ryhmää, josta laatupelaajat puuttuvat tyystin.

Viidestä ottelusta kasassa on vasta yksi piste, joka tuli kotiottelusta Latviaa vastaan. Muuten on tullut vain selviä tappioita vähintään kahden maalin erolla. Pelaajat pelaavat kehittyäkseen ja parantaakseen osakkeitaan ilman suurempia paineita joukkueen menestymisen suhteen.

Turkkikaan ei ole pelannut kummoisesti näissä karsinnoissa, sillä sijoitus on vasta lohkon neljäs. Kolmoseen Hollantiin on kirittävää kaksi pinnaa, ja kun Oranje mitä ilmeisimmin ottaa kolme pinnaa Latvialta, tämä on Turkille kohtalonkamppailu. Tappiolla joukkue on käytännössä ulkona EM-kisoista.

Turkin saldo on 1-2-2 ja vieraissa 0-2-1. Viimeksi Hollantia vastaan tuli 1-1-vierastasuri, joka näyttää paperilla hyvältä. Isäntien kotitasoitus oli turkkilaisille kuitenkin katkera, sillä se tehtiin ottelun lisäajalla.

Kotijoukkue käy useammin kulmalipulla?

Turkki kaatoi Kazakstanin kotona Istanbulissa vakuuttavasti 3-1, joten joukkueiden välillä kieltämättä on tasoeroa. Mutta 1,46 kakkosmerkistä ei riitä lähellekään peleihin. Ykkösestä saatava 8,20 voi maistua pienellä jollekulle, jota 1×2-markkina kiinnostaa.

Me sen sijaan käännämme katseet kulmalipulle, missä Kazakstanin ”voitosta” tarjotaan varsin hyvää kerrointa. Bet1234 tarjous on nimittäin 3,20, kun oma arviomme liikkuu tasan kolmen huitteilla.

Istanbulissa Kazakstan voitti kulmatilaston 6-4, mikä ei ollut huonosti vieraskentällä. Turkki on ”hävinnyt kulmaottelun” kahdesti kolmessa viime vieraspelissään, Islantia ja Hollantia vastaan.

Kazakstan sai yhtä monta kulmapotkua kotiotteluissa Tsekkiä ja Islantia vastaan, mikä valaa entisestään uskoa joukkueeseen tässä mielessä. Latviaa vastaan kulmat menivät peräti 9-1 kazakkien eduksi.

Turkki varmasti hallitsee peliä tänään, mutta etenkin jos joukkue iskee johtomaalin aikaisin – kuten oletettavaa on – Kazakstan joutuu takaa-ajajan asemaan. Siinä tapauksessa isännille voi tulla asiaa lipulle useaan otteeseen.

Siispä kupongille ”Kazakstan enemmän kulmia” Bet1234:n kertoimella 3,20.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Kazakstan saa enemmän kulmapotkuja
Kerroin: 3,20
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 12.6. klo 19.00
TV / stream:  Ei valitettavasti tv-ohjelmistossa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi