Vetovihje: Suomi – Unkari 13.6.2015

Hyvästi jatkopaikka - Unkarilla selvä tilastoetu

Suomen jalkapallomaajoukkue on pakkovoiton edessä lauantai-iltana Olympiastadionilla. Jos Unkari voittaa, Huuhkajat voi heittää käytännössä hyvästit jatkopaikalle.

Suomi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, sillä kotivoitosta on tarjolla noin 2,50 suuruisia kertoimia. Paineet ovat kovat, sillä Mixu Paatelaisen ryhmä tarvitsisi ehdottomasti voiton pitääkseen jatkohaaveet elossa. Näiden karsintojen piti olla NE karsinnat, koska joukkuemäärää lisättiin tuleviin EM-kisoihin, ja arpa antoi lohkon, josta piti olla mahdollisuuksia jatkoon. Silti tie näyttää olevan nousemassa pystyyn.

Suomi aloitti karsinnat odotetulla, mutta töitä vaatineella vierasvoitolla Färsaarista sekä tasurilla heikkoa Kreikkaa vastaan. Näitä seurasivat kuitenkin katkerat tappiot Romanialle, Unkarille ja Pohjois-Irlannille. Tällä hetkellä hanskassa onkin viiden ottelun jälkeen nelossija (maaliero 5-7). Näkymät eivät ole hyvät, sillä harjoitusottelu Viroa vastaan tuotti pari päivää sitten Turussa nolon 0-2-tappion.

BW eSports FI €100 welcome

Suomi on itse asiassa voittanut vain yhden kahdeksasta viime kilpaottelustaan. Niin Paatelaisesta kuin koko joukkueesta huokuu epätoivo ja uskonpuute omaan tekemiseen. Ja kuten sanottua, kotonaan Unkari löi Huuhkajat marraskuussa 1-0.

Vierasvoitosta tarjolla herkkukertoimia

Unkarin voitosta on tarjolla noin 3,30 suuruisia kertoimia. Ne kieltämättä houkuttelevat, koska Pál Dardain joukkue on ollut selvästi parempi karsinnoissa tähän asti. Tällä hetkellä sijoitus on kolmas neljän pisteen erolla lohkoneloseen Suomeen – ja kuten tiedetään, parhaat lohkokolmoset etenevät aina EM-lopputurnaukseen asti.

Siinä missä Suomi on kompastellut, Unkarin trendikäyrä on ollut nouseva. Avauksessa tuli kotitappio Pohjois-Irlannille, mitä seurasi kuitenkin rohkaiseva tasapeli lohkokärki Romanian vieraana, voitot Färsaarista ja Suomesta sekä maaliskuussa kotitasuri Kreikkaa vastaan. Tuoreeltaan Unkari harjoitteli Liettuasta 4-0-voiton.

Unkari on hävinnyt vain yhden kuudesta viime kilpaottelustaan. Karsintojen F-lohkossa se ei ole päästänyt maaleja omiin kolmessa viime pelissä lainkaan, joten puolustuspeli on hyvällä tolalla.

Keskinäisten rekordi on selvästi Unkariin päin kallellaan. Viimeisistä 15 kohtaamisen saldo on magiaarien eduksi selvä 10-3-2. Seitsemästä Helsingin kohtaamisesta Unkari on rohmunnut viisi voittoa ja tasurin. Emme siis usko Huuhkajien näiden karsintojen ensimmäiseen kotivoittoon vieläkään.

Tasapelin riski on kuitenkin suuri, joten pelivalintamme on Unkari draw no bet Bet1234:n kertoimella 2,20. Se on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Unkari draw no bet
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 13.6. klo 19.00
TV / stream:  Yle TV2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi