Vetovihje: Kolumbia – Venezuela 14.6.2015

Talla pohjaan alusta asti

Kolumbia oli yksi viime kesän suurimmista huutomerkeistä. Nyt vastassa on Copa American avauspelissä Venezuela. Me näemme joukkueista toisen selvänä suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus jatkuu, ja nyt on Kolumbian vuoro aloittaa turnaus osaltaan. Vastassa on Venezuela, jonka nimetön miehistö ei ole pärjännyt isoja futismaita vastaan kovinkaan kummoisesti.

Kolumbia sen sijaan säväytti viime vuonna fantastisella pelillään MM-kisoissa. Tämän vuoden turnauksessa ryhmä on vieläpä erittäin kova varsinkin hyökkäyskaluston suhteen. James Rodriguez, Martinez, Falcao, Cuadrado ja Valencia ovat tunnettuja nimiä, ja hekin muodostavat vain osan joukkueen tulivoimasta.

Venezuelaa vastaan joukkue oletettavasti painaa kaasun pohjaan heti alusta asti. Kolumbia haluaa osoittaa, että se on varteenotettava kandidaatti etenemään pitkälle turnauksessa. Heikkoa Venezuelaa vastaan ei ole varaa pistemenetykseen.

Keltapaidoilla piisaa hyökkäysvoimaa

Venezuelan nimetön nippu ei ole yllätys, sillä pääosa pelaajista edustaa eteläamerikkalaisia seuroja. Jokunen heitä on toki Serie A:ssa, La Ligassa ja Championshipissäkin. Mutta kun Kolumbia saa koneestaan kaikki sylinterit käymään, Venezuelalle tulee hankaluuksia pysyä kyydissä.

Uskommekin Kolumbian vähintään kahden maalin voittoon. Bet1234 tarjoaa Kolumbiasta -1,5 maalin takamatkalta kerrointa 2,30. Se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ajatellen kaikkia hyökkäyspään tähtiä, joita joukkueella on asettaa kentälle.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron liittymisbonus!

Vetovihje: Kolumbia -1,5 asian handicap
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 14.6. klo 22.00
TV / stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi