Vetovihje: Chicago – Tampa Bay 15.6.2015

Pelimerkit Chicagolle - osuuko neljäskin finaalivihjeemme?

Stanley Cupin finaalisarja on katkolla Chicago Blackhawksille ensi yönä. Joukkue on kääntänyt 1-2-tappioaseman kahdella voitolla 3-2-johdokseen, ja tässä on vihjeemme tiistain vastaisen yön kamppailuun.

Katso Antti Mäkisen ja Juha Hiitelän 6. finaalin ennakko Viasatin sivuilta!

BW eSports FI €100 welcome

Olemme tarjonneet vihjeet ensimmäiseen, kolmanteen ja neljänteen finaaliin, ja kaikki ovat osuneet. Olemme luottaneet kaiken aikaa Chicagoon, ja nyt joukkue on noussut sarjassa niskan päälle. Kahden tuoremman voiton myötä Blackhawksin pudotuspelirutiini näkyy yhä selkeämmin, ja vastaavasti Tampa Bayn avainpelaajat alkavat hiipua.

Mestaruuspöytä näyttää siis katetulta Chicagolle. Viidennessä finaalissa Lightning sai Ben Bishopin takaisin maalille tämän keskeytettyä kakkosfinaalin ja oltua sivussa kaksi seuraavaa. Nikita Kucherovin loukkaantuminen loistavassa Triplets-ketjussa oli kuitenkin paha takaisku.

Tehomies Tyler Johnson on kantanut joukkuetta harteillaan pudotuspeleissä, mutta hänen pelikuntonsa on kaukana parhaasta mahdollisesta. Tavallisessa runkosarjapelissä hän huilaisi ilman muuta. Johnson ei ota enää aloituksia ja on laukonut vain kolme kertaa maalia kohti kolmessa viime finaalissa. Kahdessa edellisessä hän on jäänyt pisteittä.

Kotivoitosta tarjolla muikea kerroin

Kuudes finaali pelataan vieläpä Chicagossa, missä myös kotiyleisö haluaa vihdoin päästä juhlistamaan omiensa mestaruutta – kaksi edellistä ratkesivat vieraissa. Kotietu ei ole toki näytellyt näissä pudotuspeleissä isoa roolia kummallekaan. Kannua kiilotellaan jo kulisseissa, ja paineet ovat kovat myös kotijoukkueelle. Chicagolla on kuitenkin tuoretta kokemusta mestaruuksista ja paineiden käsittelystä tiukassa paikassa. Tampa Bay puolestaan ei ole finaaleissa näyttänyt juurikaan merkkejä tästä.

Me uskomme siihen, että Chicago saa haluamansa. Pelivalintamme on suora ykkönen Nordicbetin kertoimella 2,04. Se on peräti 0,21 korkeampi kuin esimerkiksi Ladbrokesin tarjous 1,83. Kaikki yli kahden kertoimet kelpaavat meille.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja lunasta 200 euron bonus!

Vetovihje: 1X2 ykkönen, Chicago voittaa
Kerroin: 2,04
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistain vastainen yö klo 03.20
TV / stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi