Vetovihje: Argentiina – Uruguay 16.6.2015

Kahden sinivalkoisen huippukamppailu

Argentina vastaan Uruguay. Lionel Messi vastaan Edinson Cavani. Käsillä on mielenkiintoisia vastakkainasetteluita, kun kaksi jalkapallon suurmaata iskevät yhteen Copa American B-lohkon ”finaalissa” ensi yönä.

BW eSports FI €100 welcome

Argentiina oli selvä ennakkosuosikki avauksessaan Paraguayta vastaan lauantaina, sillä ennen aloituspotkua ykkösen kerroin oli parhaimmillaan vain 1,30. Sergio Agüero iski avausmaalin, ja Lionel Messi tuplasi johdon reilun puolen tunnin pelin jälkeen pilkulta. Mutta Paraguay nousi 2-2-tasapeliin viimeisellä puolituntisella, mikä oli Argentiinalle jättimäinen pettymys.

Nyt vastassa on vieläpä kovempi joukkue. Uruguaylta on toki Luis Suarez pelikiellossa, mutta joukkue on hallitseva Copa American mestari, ja viime kesän MM-turnaus oli joukkueelta vahvaa suorittamista. Kisoissa Uruguay voitti sekä Englannin että Italian lohkovaiheessa ja eteni pudotuspeleihin, missä tie nousi kuitenkin pystyyn tappiolla Kolumbialle.

MM-kisojen jälkeen pelatut kahdeksan harjoitusmaaottelua tuottivat saldon 6-1-1. Ainoa tappio tuli rankkareilla. Avauspeli Copa Americassa tuotti sekin voiton, mutta vaatimattomin 1-0-lukemin kehnosta Jamaikasta.  Keskikenttämies Cristian Rodriguez oli ottelun paras pelaaja ja vastasi ainoasta maalista.

Molemmat heiluttavat verkkoja?

Kertoimenlaatijat lienevät koko lailla oikeassa 1X2-markkinan ja tasoituskohteiden suhteen. Ykkönen palauttaa vain 1,65 ja Uruguay +0,5 noin 2,30. Sen sijaan näemme pelaamisen arvoisena kohteen ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa”, josta esimerkiksi Unibet antaa 2,10. Osa vedonvälittäjistä antaa vain 1,85, joka on lähempänä omaa arviotamme.

Uruguaylla riittää tulivoimaa hyökkäyksessä, sillä Edinson Cavani on tehnyt PSG:lle 18 ja Diego Rolan 15 maalia Bordeaux’lle Ranskan liigassa. Uruguay on tehnyt 14 maalia 15 viime pelissään, ja sitten viimekesäisen Kolumbia-ottelun maaleja on nähty yhdeksässä perättäisessä ottelussa.

Viimeksi joukkueet kohtasivat MM-karsinnassa loppuvuodesta 2013. Silloin Uruguay voitti 3-2, joten joukkueella on kapasiteettia tehdä maaleja myös ilman Suarezia. Argentiinan alakerta ei näyttänyt aivan vedenpitävältä Paraguayta vastaan (joukkuetta, joka on FIFA-rankingissa Jamaikaakin alempana).

Argentiina on tehnyt 11 maalia neljässä viime pelissään, ja joukkueessa riittää hyökkäystykkejä kuten Agüero ja Messi.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 2,10
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikon vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Bet1234 ja Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi