Ravivihje: T65 Vermo 17.6.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Vihjetykin suosikki heikkotasoisessa Salamakypärälähdössä on 5 United Kingdom. UK on tehnyt hyviä kirejä ja viimeksi juoksunkulku oli vastaan. UK:n ohjastaja Jukka Torvinen on narumies. Kuolemanpaikkavaaran takia UK varmistetaan. Ensimmäisenä lapulle kuuluvat 2 Natural Tan ja 9 Exdell, joka tosin kärsii takarivin lähtöpaikasta. Yllättäjänä lapulle nostetaan hyvältä lähtöpaikalta jääkiekkoilija Antti Pihlströmin omistama 3 Lightning McQueen, joka on juossut urallaan paljon ikäluokkalähdöissä.

T65-2:

Rivin ensimmäinen varma on urallaan vielä tappioton 10 Vaellus. Vaellus teki viimeksi Ylivieskassa aivan käsittämättömän juoksun, kun kuusivuotias ori paikkasi laukkansa kirimällä 21-vauhdilla aidan viertä pitkin voittoon. 8 Tahtova on napsinut myös voittoja tiuhaan tahtiin, mutta Vaelluksen tapaista moottoria Tahtovalla ei ole.

T65-3:

2 Golda Mercury on rivin todennäköisin voittaja, mutta yli 70 %:n peliosuuden takia Vihjetykki nostaa riviin myös 6 Desiree Ladyn. Golda Mercury oli järkyttävän hyvä toukokuun juoksuissa. Viimeksi Elitloppet-viikonloppuna oriilla on tekemätön paikka vaikealta lähtöradalta. Solvallan matka ja pieni tauko kuitenkin hieman arveluttavat. Risto Airaksinen saattaa ajaa myös eteenpäin kyvykkäällä Kentucky Lovella. Tällöin Desiree Lady voisi saada hyvän reissun toisella radalla.

T65-4:

Viime viikolla Vihjetykki haisteli 7 Amazing Soulin yllätysvoiton. Tamma oli erittäin hyvä ja voitti varmasti. Jukka Kinnunen kaasuttanee tänäänkin eteenpäin. Erityisen varma kilpailija Amazing Soul ei ole ollut ja varmistuksina lapulle otetaan viisivuotiskauden avaava 1 Express Duo ja pelimielessä mielenkiintoinen 2 Stormyrsky. Stormyrsky oli hyvä tauolta ja nyt lähtöpaikka on paras mahdollinen.

T65-5:

A.V. Marttilan tammasarjassa suosikit ovat joutuneet maililla takariviin. Tämä tekee lähdöstä yllätysalttiin ja runsas rastitus on tarpeen. 11 Saaga S on joukon kyvykkäin ja ravikuningatar 9 Mokomani oli viimeksi hyvä. Pelimielessä kiinnostavimmat ovat täysin pelaamattomat, nopeat tammat 3 Tärpätti (2,6 %) ja 6 Kemun Tutu (0,7 %).

T65-6:

Rivin toiseksi varmaksi poimitaan 7 Harmi’s Frido. Markku Niemisen suojatti parantaa koko ajan ja kyvyiltään Oulu Express-voittaja on lähdön eliittiä. Markku Nieminen on jo pitkään harmitellut, että Harmi’s Frido ei anna itsestään kilpailuissa kaikkea ulos. Viimekset kaksi juoksua antavat viitteitä paremmasta ja tänään ori voi hyvin olla jo voittovuorossa ja lievästi alipelattuna ori laitetaan varmaksi. Pelisuosikki 9 Global Kid on riittänyt yllättävän hyvin myös kesäkeleillä, mutta epävarma ruuna ei voi tällä kertaa antaa lähdössä yhtään tasoitusta.

Vihjetykin vihjerivi:

2,3,5,9

10 Vaellus

2,6

1,2,7

2,3,6,7,9,10,11

7 Harmi’s Frido

Yhteensä 168 systeemiä eli 16,80 euroa. Vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi