Vetovihje: Brasilia – Kolumbia 17.6.2015

Brasilian ensi yönä haastava Kolumbia janoaa revanssia viime kesän MM-kisoissa kärsimästään tappiosta. Copa American C-lohkon kakkossijakin varmasti kiinnostaa. Kolumbian

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi lohkon ja koko turnauksen suosikeista iskevät yhteen. Avauksessa kumpikaan ei tosin säväyttänyt, mutta Brasilia otti sentään täyden potin 2-1-voitolla Perusta. Kolumbia sen sijaan kärsi yllätystappion Venezuelalle maalein 0-1.

MM-kisoissa kaksikko kohtasi puolivälierässä ja Brasilia voitti 2-1. Ottelu oli – kuten näiden kahden keskinäiset yleensä – todella tasainen. Sittemmin joukkueet ovat kohdanneet myös harjoitusmaaottelussa, jonka brassit veivät nimiinsä 1-0.

Brasilia ylsi MM-kisoissa pitemmälle, mutta nimenomaan Kolumbia valloitti ihmisten sydämet nopealla hyökkäysfutiksellaan. Kannattaa muistaa sekin, että turnausisännyys toi Brasilialle varmasti jonkinmoisen edun.

Tasoitusvetoa Kolumbialle

Kertoimet 1×2-markkinassa – 2,10-3,50-3,90 – ovat nähdäksemme liikaa kallellaan Brasilialle. Joukkueiden välinen ero ei ole näin suuri, vaikka kertoimet ovatkin samaa luokkaa nyt kuin mainitussa MM-kohtaamisessa. Nyt pelataan kuitenkin puolueettomalla kentällä Chilessä, ja tällä kertaa Kolumbialla on mukana Radamel Falcao.

Ennen Copa Americaa Kolumbiaa hehkutettiin yhtenä suosikeista, mutta avaustappio luonnollisesti laski osakkeita. Mutta jos tästä ottelusta irtoaa pinnakin, eikä Venezuela voita Perua, kaikki on lohkossa vielä mahdollista.

Kolumbia on aiemminkin tarjonnut Brasilialle tasaisen vastuksen. Ennen kahta maalin tappiota Kolumbia ylsi neljään peräkkäiseen tasapeliin. Siksi pelivalintamme onkin Kolumbia +0,5 maalia asian handicap (eli sama kuin double chance x2). Sille Bet1234 antaa kertoimeksi 1,83.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Kolumbia +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi