Vetovihje: Seppi – Monfils 19.6.2015

Voiton eteen saa tehdä töitä

Vedonlyönti ei taukoa juhannusaattonakaan. Saksan ATP-turnauksessa pelataan tänään puolivälieriä, joissa Andreas Seppi kohtaa Gael Monfilsin.

BW eSports FI €100 welcome

Tenniksen ystävät odottavat Wimbledonia jo vesi kielellä, eikä vuoden suurimpaan turnaukseen ole aikaa enää kuin kymmenen päivää. Sinne ovat valmistumassa myös pelaajat, kun Gael Monfils, joka on edennyt ATP Hallessa jo puolivälieriin.

Monfils löi niin Rosolin kuin Kukushkinin puhtaasti erin 2-0, ja kaiken kaikkiaan ranskalainen on suorittanut tasaisesti. Tänään vastaan asettuu Andreas Seppi, jonka ATP-ranking on 45. Italialaisessa on paljon potentiaalia. Huiput kaatuvat harvoin, mutta heittopussikaan Seppi ei ole. Esimerkiksi vime viikkoina 31-vuotias on ottanut erän Berdychiltä, Robredolta, Isneriltä ja Gasquet’lta.

Seppi edustaa pelaajatyyppiä, joka ei anna helposti periksi eikä ole ennalta helppo vastus. Energinen pelityyli venyttää ottelut pitkiksi, ja vastustaja kuin vastustaja saa yleensä venyä parhaimpaansa voittaakseen.

Kaksi erää tuskin riittää

Suosikista ei ole silti epäselvyyttä. Kymmenestä kohtaamisesta Monfils veisi nimiinsä varmasti Seppiä useamman. Molemmilla pelaajilla on kyky murtaa vastustajan syöttövuoroja parhaimmillaan tarkoilla ja kantavilla lyönneillä. Siksi jätämme voittajavedot suosiolla väliin.

Sen sijaan valitsemme peleihin yli 2,5 erää Bet1234:n loistokertoimella 2,62. Odotettavaa on, että Seppi kutsuu Monfilsin tanssiin, joka voi kestää pitkäänkin. Monfils on silloin tällöin hiukan arvaamaton ja jopa veltto otteissaan, joten italialaisella on nähdäksemme hyvä mahdollisuus napata ottelussa ainakin yksi erä itselleen.

Nappaa Bet1234:n markkinatoppi itsellesi ja lunasta myös 100 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 erää
Kerroin: 2,62
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 19.6. aikaisintaan klo 18.30
TV / stream:  Ottelua ei valitettavasti televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi