Vetovihje: Brasilia – Venezuela 21.6.2015

Neymarin pelikielto oli Brasilialle iso takaisku, jolla on vaikutuksensa myös illan Venezuela-otteluun lohkovaiheen päätöskierroksella. Meillä on tarjota kamppailuun vetovihje.

BW eSports FI €100 welcome

Brasilia lähti Copa Americaan tutusti yhtenä suosikeista, kun turnaus käynnistyi viikko sitten. Kahden epävarman esityksen jälkeen joukkueen osakkeet ovat kuitenkin pudonneet merkittävästi.

Viime päivien turbulenssi Neymarin ympärillä ei ole helpottanut joukkueen asiaa. Viime pelissä tullut ulosajo tiesi sitä, että brassit saavat tulla toimeen ilman kirkkainta hyökkääjätähteään. Se on huomattava takaisku.

Lohkovaiheen ratkaisevan päätöskierroksen tilanne on se, että C-lohkon kaikilla joukkueilla on yhtä monta pistettä. Voitto tietää siis jatkopaikkaa, tappio putoamista.

Kaikki viittaa vähämaaliseen mittelöön

Lohko on ollut sikäli mielenkiintoinen, että kaikki ottelut ovat olleet samankaltaisia: tiukkoja, tarkan puolustuspelin vääntöjä, joissa maalit ovat olleet kortilla. Kaikki ottelut on ratkottu yhden maalin erolla ja kolme neljästä on päättynyt vieläpä 1-0. Iloisesta, runsasmaalisesta hurlumhei-futiksesta ei ole ollut tietoakaan, vaikka eteläamerikkalaista jalkapalloa pelataankin. Sellainen stereotypia taitaa ollakin pelkkä myytti.

Brasilia on kertoimissa selvä suosikki ilman Neymariakin, mutta Venezuelaa ei pidä silti aliarvioida. Nopeatahtisessa turnauksessa yllätykset ovat mahdollisia, ja Brasilia on osoittanut haavoittuvuutensa. Lohkon aiemmat ottelut ovat olleet vähämaalisia, joten mekin haemme kohteemme under/over-markkinasta.

Unibet antaa alle 2,5 maalista kertoimen 1,72, joka on valintamme. Venezuela ei varmasti päästä brasseja helpolla, ja kumpikin lähestyy ottelua varmasti tarkan oman pään pelin kautta.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100 euron perusbonuksen lisäksi ilmaiset 10 euroa mobiilipelaamiseen!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,72
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantain vastainen yö klo 0.30
TV / stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi