Vetovihje: Pitkäaikaisveto Wimbledoniin 29.6.2015

Enää viikko tenniskauden ykkösturnaukseen!

Maanantai on hiljainen pelipäivä, mikä antaa meille mahdollisuuden penkoa tulevien aikojen kohdetarjontaa. Wimbledonin tennisturnauksesta löytyikin mielenkiintoinen pitkäaikaisveto.

BW eSports FI €100 welcome

Nurmikausi on kaksi viikkoa vanha, ja vuoden odotetuimpaan turnaukseen on aikaa enää viikko. Wimbledon vaikuttaa ennalta yhtä mielenkiintoiselta kuin aina aiemminkin. Me seuraamme turnausta tarkalla silmällä, sillä perinteisesti tarjolle on asetettu kosolti maistuvia pelikohteita.

Tällä kertaa katseemme kääntyvät Novak Djokoviciin, suvereeniin maailmanlistan ykköseen. Uskomme Djokovicin poimivan kotiin jälleen yhden tittelin Wimbledonin nurmella. Se olisi serbille kolmas turnausvoitto ja toinen putkeen.

Pelaajien keskuudessa Wimbledon on kaikkein arvostetuin turnaus lähinnä pitkän historiansa myötä. Ikimuistoisia otteluita on nähty useita, kuten esimerkiksi Rafael Nadalin 9-7-voitto ratkaisevassa erässä Roger Federeristä seitsemän vuotta sitten. Se oli voitto, joka katkaisi sveitsiläisen kuuden peräkkäisen Wimbledon-mestaruuden putken. Tai Andy Murrayn kahden vuoden takainen finaalivoitto Novak Djokovicista ja mestaruus ensimmäisenä brittinä sitten vuoden 1936.

Erityisen Wimbledonista tekee sekin, että kaikkien pelaajien on pukeuduttava valkoiseen. Päälle vedetään pelkkää tyylikästä blankkoa, sillä perinteistä halutaan pitää kiinni.

Moni asia puhuu Djokovicin puolesta

Mitä pelaajien voimasuhteisiin tulee, Djokovic on nähdäksemme yksinkertaisesti liian hyvä kaadettavaksi. Matkan varrella luvassa on toki varmasti kovia vastuksia, mutta seuraavat kolme asiaa nähdäksemme puoltavat serbin mestaruutta:

1) Novak Djokovic on voittanut Wimbledonin aiemmin ja viihtyy turnauksessa. Hän voi pelata siten suht rentoutuneesti.

2) Pahimmat kilpailijat eivät ole viime aikoina vakuuttaneet. Roger Federer otti toki yhden tittelin viikonloppuna, mutta pelissä on näkynyt varoittavia merkkejä. Myös Rafael Nadal nappasi voiton nurmiturnauksesta viime viikolla, mutta toisesta turnauksesta hän putosi heti avauskierroksella. Espanjalaisella on ollut muutenkin hankala kausi, eikä hän on ole parhaassa lyönnissä. Stan Wawrinkalla näyttäisi olevan yhä vaikeuksia nurmella. Pahimman uhkan muodostaakin ehkä Andy Murray, joka haluaa pärjätä kotiturnauksessaan. Mutta riittävätkö paukut aina loistavaa Djokoviciä vastaan?

3) Novak Djokovic on levännyt hyvin sitten Ranskan avoimien finaalitappionsa. Serbi jättää lämmittelyturnaukset suosiolla väliin ja keskittyy sen sijaan harjoituksiin, perheeseen ja lepoon.

Näillä perusteilla uskomme, että Novak Djokovic vie Wimbledonin voiton. William Hill on yksi pelisivustoista, jotka tarjoavat erittäin hyvän kertoimen 2,30 serbin turnausvoitosta. Se on siten meidänkin pelivalintamme.

Oletko jo pelannut William Hillille? Mikäli pidät korkeista kertoimista ja laajasta kohdevalikoimasta, William Hill on erinomainen valinta. Tarjolla on vieläpä 100 euron bonus!

Vetovihje: Novak Djokovic voittaa Wimbledonin
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 29.6.
TV / stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi