Vetovihje: Chile – Uruguay 24.6.2015

Copa American pudotuspelit vauhtiin

Copa American puolivälierät potkaistaan käyntiin Chilen ja Uruguayn yhteenotolla. Tässä ennakkomme ja vetovihje otteluun.

BW eSports FI €100 welcome

Ensimmäinen puolivälierä Copa Americassa on mielenkiintoinen mittelö. Väkevää hyökkäyspeliä esittänyt ja alkulohkon kolmessa pelissään peräti kymmenen maalia paukuttanut Chile kohtaa Uruguayn, joka puolestaan lähestyy peliä enemmänkin puolustamisen kautta.

Chile on selvä ennakkosuosikki, mutta samalla nostamme pystyyn silti varoituksen sormen. Vaikka joukkue on loistanut alkulohkossa, kannattaa huomata, että Chilen alkulohko oli helppo. Bolivia ja Jamaika eivät kumpikaan ole vastustajina sieltä pahimmasta päästä.

Kovimmassa lohkovaiheen ottelussaan Meksikoa vastaan tuli vain tasapeli Chilen päästettyä omiin kolme maalia. Tämä jos mikä osoitti, että joukkueen puolustus voi olla heikkous siinä missä hyökkäyspeli vahvuus. On selvää, että pudotuspelien avauksessa Uruguayta vastaan puolustus joutuu selvästi kovemmalle koetukselle kuin Jamaikaa ja Boliviaa vastaan.

Kertoimenlaatijat pessimistisiä maaleille

Kun katsotaan 1×2-markkinan kertoimia, niissä Chile on katsottu selväksi suosikiksi. Under/over-markkinassa kertoimenlaskijat ovat kallistuneet underiin, kun alle 2,5 maalia antaa parhaimmillaan vain 1,69.

Mekin odotamme Uruguayn peruuttelevan ja keskittyvän tiukkaan puolustamiseen, mutta aivan ”lukkiutuneeseen” otteluun emme silti usko. Yli 2,5 maalin kerroin 2,26 on yllättävän hyvä, mutta näemme silti enemmän arvoa toisessa kohteessa.

Unibet nimittäin tarjoaa molempien joukkueiden maalista kertoimen 2,14, joka maistuu meille paremmin. Urugaylla on hyökkäyspäässä tekijämiehiä, jotka kyllä kykenevät tiukassa paikassa maalintekoon. Samoin Chilen alakerta on osoittanut haavoittuvuutensa jo aiemmin. Toisaalta Chile on sylkenyt maaleja turnauksessa liukuhihnalta.

Pelivalintamme on siis ”molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa” Unibetin kertoimella 2,14.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euroa ilmaista bonusrahaa!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 2,14
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi