Vetovihje: Japani N – Englanti N 1.7.2015

Naisten MM-kisojen välierä numero kaksi pelataan Kanadan Edmontonissa. Siinä iskevät yhteen Japani ja Englanti.

BW eSports FI €100 welcome

Vihjetykki aavisti oikein Yhdysvaltojen menestyksen ensimmäisessä välierässä altavastaajan asemasta huolimatta, ja nyt joukkueelle haetaan seuraa finaaliin. Ennalta näyttää siltä, että vastustaja on todennäköisimmin Japani.

Japanilla on kokenut joukkue, joka on suorittanut tasaisesti. Alla on pelkkiä voittoja, vaikka ne ovatkin tulleet kaikki tasan yhden maalin erolla lukemin 1-0 tai 2-1. Japanittarien jalkoihin ovat jääneet Sveitsi, Kamerun, Ecuador, Hollanti ja Australia – kaiken kaikkiaan ei siis mitään heittopusseja.

Japani on hallitseva, neljän vuoden takainen maailmanmestari. Siitä ryhmästä on vielä koko joukko pelaajia mukana, ja sama meno jatkuu yhä: voittoja tulee vähemmän häikäisevilläkin esityksillä. Esimerkiksi puolivälierässä Australiaa vastaan Japani sai odottaa Mana Iwabuchin voittomaalia aina 87. minuutille asti.

Englanti tuli lohkovaiheessa kakkossijalle Ranskaa heikomman maalieronsa takia. Voitot irtosivat Meksikosta ja Kolumbiasta, kun taas juuri Ranskaa vastaan tuli tappio. Neljännesvälierän Norjaa vastaan Englanti käänsi 2-1-voitoksi toisella puoliajalla. Sen jälkeen kaatui turnausemäntä Kanada samoin lukemin.

Englanti pelannut ylipelejä

Japani on aiheesta ennakkosuosikki. Ryhmä on vastustajaa kovempi niin tuloksellisesti kuin paperillakin. Toisaalta myös Englannilla on rutiinia ja yllätysvalmiutta, ja periksiantamattomasta voitontahdosta saatiin oiva osoitus Kanada-ottelussa.

1×2-kertoimet ovat jotakuinkin luokkaa 2,10-3,30-4,33 ja tuntuma on, että jos jossain on löysää, niin Englannin kertoimessa. Me löydämme houkuttelevampaa pelattavaa kuitenkin maalimarkkinasta.

Ottelu vaikuttaa ennalta vähämaaliselta, mutta kun yli 2,5 maalista tarjotaan peräti kolmea lähenteleviä kertoimia, tähän täkyyn on pakko tarttua. Englannin ottelut ovat olleet kaikesta huolimatta runsasmaalisia, sillä 4/5 on tuottanut ylipelin. Japanilla vastaava lukema on 2/5.

Englannin hyökkäyspeli on toiminut odotettua paremmin, ja toisaalta oman pään pelissä piilee joitakin kysymysmerkkejä. Parempia joukkueita vastaan (joihin Japanikin lukeutuu) puolustus on kovilla. Japani puolustaa tiiviisti, mutta mitenkään lyömätön joukkueen alakerta ei ole.

Pelivalintamme on siis yli 2,5 maalia Bet1234:n kertoimella 2,88. Yle TV2 esittää ottelun suorana klo 01.50 alkaen.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,88
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:  Yle TV2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi