Vetovihje: Chile – Argentina 4.7.2015

Heiluttaako Messi maaliverkkoa?

Copa American mestaruus ratkeaa ensi yönä. Turnausisäntä Chile kohtaa ennakkosuosikki Argentiinan pääkaupungissa. Meillä on tarjota ottelun pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Turnauksen kovin ennakkosuosikki Argentiina on pitänyt kiinni asemastaan. Alku oli hankala, kun Paraguayta vastaan tuli vain maaliton tasapeli, mutta B-lohkon ykköspaikka varmistui kuitenkin voitoilla Uruguaysta ja Jamaikasta, molemmilla kerroilla 1-0-lukemin.

Ottelut ovat olleet vähämaalisia koko turnauksessa – ainakin välieriin asti. Puolivälierässä Argentiina nyhjäsi Kolumbian kanssa ilman maaleja 120 minuuttia, mutta lopulta 5-4-voitto varmistui rankkareissa.

Välierä Paraguayta vastaan oli aivan erilainen, sillä ottelu päättyi Argentiinan eduksi peräti 6-1-lukemin. Hiukan yllättävää oli kuitenkin se, että Leo Messi ei tehnyt yhtäkään Argentiinan maaleista, mutta antoi sen sijaan kolme syöttöä.

Chile nimettiin ennen turnausta Argentiinan päävastustajaksi mestaruustaistossa. Alkulohkossa se pelasi tasan Meksikon kanssa (3-3) ja napsi voitot Ecuadorista (2-0) ja Boliviasta (5-0). Näillä irtosi lohkovoitto.

Meksiko-ottelua lukuunottamatta Chilen pudotuspeli on näyttänyt erittäin pitävältä. Nolla on pysynyt siis 3/5 kertaa. Nyt kaikki saattaa olla kuitenkin toisin, kun vastaan asettuu paperilla kovempi joukkue, eivätkä voimasuhteet eivät ole enää Chilen eduksi. Onkin kiintoisaa nähdä, pysyykö sama taso tekemisessä yllä.

Messi loisti välierässä

Oma pelivalintamme keskittyy tällä kertaa maalintekijämarkkinaan. Leo Messi oli suorastaan ilmiömäinen välierässä ja vain marginaalit pitivät hänet maalitilaston ulkopuolella. Syöttöjä sen sijaan tuli useampi. Voi hyvinkin olla niin, että Messin toinen maali turnauksessa on tuloillaan finaalissa.

Chile on tähänastisista otteluissaan ollut hallitseva, mutta Argentiinaa vastaan näin ei enää ole. Mutta koska joukkuen vahvuudet perustuvat nimenomaan toimivaan syöttelyyn ja hyökkäyspeliin, tämä avaa tarjoaa vastaavasti iskun paikkoja vastustajalle.

Argentiina teilasi Paraguan totaalisesti, mutta silti 2,15 kakkosmerkistä on omaan makuumme hiukan liian matala. Sen sijaan valitsemme Leo Messin maalintekijäksi Unibetin kertoimella 2,40. Kerroin on noin neljä kymmenystä parempi kerroin kilpailijoilla. Messi on parhaimmillaan mahdoton pysäytettävä ja hän on osunut Chileä vastaan myös kahdessa edellisessä keskinäisessä.

Avaa pelitili Unibetille ja kuittaa itsellesi 100+10 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Leo Messi onnistuu maalinteossa
Kerroin: 2,40
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 4.7. klo 23.00
TV / stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi