Vetovihje: Bautista-Agut – Federer 6.7.2015

Wimbledonin kuningas jatkaa vakuuttavia otteitaan

Wimbledonin tennisturnaus on edennyt neljännesvälierävaiheeseen. Miesten viimeinen vääntö pelataan maanantaina espanjalaisen Roberto Bautista-Agutin ja Roger Federerin välillä. Me uskomme suosikin vahvaan dominointiin.

BW eSports FI €100 welcome

Ei ole väliä, seuraatko tennistä aktiivisesti vai et, koska tiedät joka tapauksessa Roger Federerin olevan kingi. Monien mielestä sveitsiläinen on kaikkien aikojen paras pelaaja ja esiintynyt Wimbledonin finaalissa jo yhdeksän kertaa – voittaen näistä seitsemän.

Nurmikentät ovat hänen erikoisalaansa, ja vaikka ura on kääntymässä hiljalleen ehtoopuolelle, Federer on yhä maailman terävintä tenniseliittiä. Novak Djokovic vaikuttaa ajoittain hänkin lyömättömältä, mutta Federer on yksi harvoista haastajista.

Kuukauden kuluttua 34 vuotta täyttävä Federer on viihtynyt Wimbledonin avausviikolla. Alla on kolme vakuuttavaa voittoa ennalta heikommista vastuksista, vaikka Samuel Grothia vastaan tulikin viimeksi erätappio. Peli oli kuitenkin kaiken aikaa Federerin hallussa. Vastusten parantuessa Federer varmasti terävöittää otettaan, ja Andy Murray luultavimmin odottelee välierässä.

Bautista-Agutin painajaisvastus

Puolivälierässä Federer kohtaa Roberto Bautista-Agutin. Hän monille tuntemattomampi pelaaja, vaikka onkin maailmanlistalla niinkin korkealla kuin sijalla 22. Huippunoteeraus nähtiin viime kaudella, kun espanjalainen oli jonkin aikaa 14:ntenä.

Tähän otteluun Bautista-Agut lähtee kuitenkin selvänä altavastaajana. Hän ei ole kovin tottunut tähän alustaan, vaikka viime kausi ruohokentillä sujuikin hyvin. Lisäksi hänellä on ollut Federeriä vastaan suuria ongelmia, koska hän ei ole koskaan ollut edes lähellä edes erävoittoa. Molemmat edelliset keskinäiset Federer on vienyt helposti (US Openissa ja Shanghai Mastersissa).

Siksi luotamme vahvasti Roger Federeriin. Niin tekevät toki odotetusti myös kertoimenlaatijat, joten me haemme pelikohteemme mieluummin alipelimarkkinasta. Valintamme on alle 30,5 peliä Betwayn kertoimella 1,85. Saattaa kuulostaa matalalta, mutta emme näe espanjalaisella mahdollisuuksia uhata Federeriä. Riittää, kun sveitsiläinen voittaa kolme erää 6-4.

Älä missaa Wimbledonin päätösviikkoa! Avaa pelitili tennikseen panostavalle ComeOnille ja seuraa vetovihjeitämme! Lunasta peräti 300 euron tervetuliaisbonus tästä!

Vetovihje:  Alle 30,5 peliä ottelussa
Kerroin:  1,83
Peliyhtiö:  Betway (50 euron ilmaisveto uusille asiakkaille)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 6.7. aikaisintaan klo 18.30
TV / stream:  CMore Tennis näyttää otteluita Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi