Vetovihje: Wawrinka – Gasquet 8.7.2015

Luvassa ennalta tasaisin puolivälierä

Wimbledon on edennyt puolivälierävaiheeseen. Näistä mittelöistä ennalta vaikeimmin ennustettavalta vaikuttaa Wawrinkan ja Gasquet’n yhteenotto.

BW eSports FI €100 welcome

Sen on todennut moni muu ja ennenkin, mutta tämänkertainen Wimbledon-tennis on vahvistanut turnauksen asemaa entisestään. Kaikki pelaajat maailmassa ranking-sijoituksestaan riippumatta haluavat pärjätä tässä turnauksessa. Juuri siksi tälläkin viikolla on nähty useita yllätysvoittoja.

Mikään jättipaukku sen sijaan ei ole, että Stan Wawrinka ja Richard Gasquet ovat edenneet kvartseihin. Etenkin viimeksi mainittu on vaikuttanut vaaralliselta. Wawrinkaa sen sijaan ei ole pidetty varsinaisesti nurmikenttien eksperttinä. Sveitsiläinen on hiukan kuin maanmiehensä Roger Federer, joka pärjää paremmin muilla alustoilla. Oikeana päivänään Wawrinkakin on kuitenkin hankala kaadettava.

Yksi mielenkiintoisimmista puolivälieristä

Yllätysten varjopuoli on se, että puolivälierissä ennakkosuosikit saattavat päästä ”liian helpolla”. Kotiyleisön suosikki Andy Murray esimerkiksi lyönee kanadalaisen Pospisilin vaivatta.

Wawrinkan ja Gasquet’n väännöstä sitä vastoin tulee mikään tylsä kolme kertaa 6-0. Vaikka Wawrinkaa pidetään kaksikosta parempana, ainekset tiukkaan ja tasaiseen yhteenottoon ovat olemassa. Oma tuntumamme on, että kertoimenlaskijat liioittelevat Wawrinkan suosikin asemaa. Ranskalaisen voitosta tarjoiltu 2,90 ei ole mikään all-in -kohde, mutta ehkä hiukan yläkanttiin silti.

Vaikka Gasquet ei voittoa punnertaisikaan, uskomme hänen silti pistävän Wawrinkan todella tiukille. Wawrinka on parhaimmillaan maailman ehdotonta eliittiä, mutta heikoimmillaan huolimaton. Varsinkin ruohokentillä hän häviää eriä monesti ”turhaan”. Kaksi vuotta sitten Ranskan avoimissa Wawrinka voitti lopulta 3-2 pitkän, kuuman ja tasaisen väännön jälkeen. Jotain samanlaista voi olla luvassa nytkin.

Siksi ylipelimarkkina kiinnostaa meitä. Uskomme vähintään neljään erään, jolloin Unibetin yli 41,5 peliä täyttyy.

Tiesitkö, että ComeOn! on erikoistunut juuri tennikseen?
Wimbledonin päätösviikolla kannattaa avata pelitili ComeOnille ja hyödyntää 25 euron riskitön veto. Muista myös 300 euron avausbonus!

Vetovihje:  Yli 41,5 peliä ottelussa
Kerroin:  1,85
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:
Keskiviikko 8.7. aikaisintaan klo 17.00
TV / stream:  CMore Tennis esittää Wimbledonin otteluita

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi