Vetovihje: San Jose – Houston 10.7.2015

Moni seikka puhuu kotivoiton puolesta

Perjantain pelivihje haetaan MLS-jalkapallosta, vaikka Suomen aikka ottelu pelataan itse asiassa lauantain vastaisena yönä. Yhteen iskevät San Jose Earthquakes ja Houston Dynamo.

BW eSports FI €100 welcome

Läntisessä konferenssissä jännitys vain tiivistyy. Sekä San Jose että Houston ovat pudotuspeliviivan alapuolella, mutta molemmilla on sinne vielä saumoja. Houston on toiseksi viimeisenä, mutta eroa viivaan on vain kuusi pistettä ja 11 kärkijoukkue Seattle Soundersiin. Kaksi pykälää ylempää löytyy San Jose, joka voitolla nousisi playoff-sijoille.

Voidaan siis sanoa, että lännessä kärjen ja häntäpään ero on todella pieni ja jokainen joukkue voi voittaa toisensa. Se on kuitenkin selvää, että sarjan parhaimmistoon nämä joukkueet eivät kuulu.

Virailla useita pahoja poissaoloja

Tässä kohtaamisessa San Jose on katsottu suosikiksi ansaitusti, ja omasta mielestämme joukkueen pitäisi olla selvempikin suosikki. 1×2-markkina on tällä hetkellä lukemissa 2,00-3,30-4,20.

San Jose on todella kova kotona Avaya Stadiumilla saldollaan 4-2-1. Houstonilla puolestaan on isoja ongelmia matkapeleissä, sillä kasassa on vasta yksi voitto kahdeksasta ottelusta. Toki tasureita on kolme.

San Josella on pahoja poissaoloja: Steven Lenhart, Chris Wondolowski ja Cordell Cato. Vierailla tilanne on kuitenkin paljon pahempi, sillä vakiokokoonpanosta on kuusi ukkoa ulkona, kuten esimerkiksi Brad Davies, Jarmaine Taylor ja joukkueen toiseksi tehokkain Giles Barnes.

Houstonin voittoon onkin vaikea uskoa, joten panokset asetetaan ykkösmerkille Unibetin kertoimella 2,05.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, San Jose voittaa
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastaisena yönä klo 06.00
TV / stream:  Ei näy Suomen televisiossa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi