Vetovihje: Åtvidaberg – Gefle 11.7.2015

Allsvenskanin jumbo Åtvidaberg saa vieraakseen Geflen, joka on ok-vireessä ja siksi hiukan yllättävänkin kovakertoiminen altavastaaja.

BW eSports FI €100 welcome

Åtvidabergin tiimalasissa hiekka alkaa huveta. Illan ottelun myötä puolet sarjasta, 15 ottelua, on pelattu. Kasassa on vaatimattomat kuusi pistettä eli 0,43 per ottelu. Superettan siis kutsuu ensi vuonna hyvin todennäköisesti.

Nyt ei ole kyse edes niistä kuuluisista marginaaleista – Åtvidaberg vain pelaa väärässä sarjassa. Joukkue menetti avainpelaajia täksi kaudeksi, eikä korvaajista ole ollut paikkaamaan. Hyökkäyspäässä kaksikko Viktor Sköld – John Owoeri muodostaa toki uhan, mutta kokonaisuutena otteet ovat liian ailahtelevia.

Terveystilanne on hyvä, paitsi että molemmat topparit Daniel Hallingström ja Alberis Da Silva saattavat olla tänään sivussa pikkuvammojen takia. Jos kumpikaan ei pelaa, kotijoukkue on tavallista pahemmissa ongelmissa.

”Ei lainkaan kertoimensa veroinen suosikki”

Geflen terveystilanne on parempi, sillä ykkösmiehistö on täysin terve. Muutenkin Gefle on parantanut otteitaan keväästä ja porskuttaa nyt yhdeksännellä sijalla. Karsintapaikkaan on kaulaa seitsemän pinnaa ja putoamisviivaan kahdeksan. Pahoja paineita ei siis niskassa ole.

Alkukaudesta tuli muutama yllätysvoitto ennalta paremmista joukkueista, mutta viime aikoina kuvio on kääntynyt paremminkin niin päin, että pääosa pisteistä tulee ennalta heikommilta vastustajilta.

Ennen sarjataukoa Gefle pelasi tasapelin Hammarbyn kanssa, joten hyvät otteet Kopparvallenilta ovat tuoreessa muistissa. ÅFF on yleensä kova kotonaan, mutta tällä kaudella se ei ole onnistunut Kopparvallenilla. Gefle ei ole mikään supervierailija, mutta nykykunnossaan ainakin tasuriin pitäisi olla hyvät saumat. ÅFF ei ole lainkaan kertoimensa veroinen suosikki.

Bet1234 tarjoilee markkinoiden parhaan kertoimen X2:sta, ja siihen tartumme.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: X2 (double chance)
Kerroin: 1,73
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 11.7. klo 17.00
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi