Vetovihje: Los Angeles – San Jose 17.7.2015

Gerrard liittyy Galaxyn MLS-vahvuuteen

MLS:n läntisen konferenssin playoff-viivalla riittää ruuhkaa. Kun kotonaan vahva Los Angeles Galaxy isännöi vireeltään heikompaa San Jose Earthquakesia, meille ei tuota vaikeuksia valita puoltamme.

BW eSports FI €100 welcome

Viitonen vastaan seiska, mutta ensin mainitulla on selvästi enemmän pelattuja otteluita. LA Galaxylla niitä on jo 21 ja kasassa 31 pistettä. San Josella on kuusi pinnaa vähemmän, mutta otteluitakin on vasta 18. Pudotuspeliviivalla tilanne on toisin sanoen auki, mutta molemmille voitto tekisi terää.

Kyseessä ei ole muutenkaan mikä tahansa ottelu, kun Liverpoolin ex-tähti Steven Gerrard debytoi MLS:ssä pukiessaan päälle LA Galaxyn paidan. Tätä on luonnollisesti hypetetty niin paljon kuin ”socceria” vain voidaan jenkkimediassa hypettää.

Gerrard on pelannut jo puolitoista peliä Galaxyssa, mutta muissa kilpailuissa. Meksikolaista Américaa vastaan hän oli kentällä 90 minuuttia, kun Galaxy voitti 2-1. Viimeksi US Open Cupissa Real Salt Lakea vastaan hän pelasi 45 minuuttia, kun tuloksena oli 0-1-vierastappio. Viimeiset neljä ottelua ovat tuottaneet kolme voittoa ja tappion.

San Jose ei ole kummoisessa vireessä ja hävinnyt neljä ottelua peräkkäin. Edellinen voitto tuli juuri Galaxysta, tuolloin kotikentällään. Jokunen päivä myöhemmin joukkueet kohtasivat US Open Cupissa samalla areenalla, ja tuolloin Galaxy voitti 1-0. Maalinteko on iso ongelma, koska niitä on nähty vain yksi neljässä viime ottelussa.

Näe ottelu ilmaiseksi! Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen. Avaa pelitili tästä!

Loistava kotisaldo

Ensi yön ottelussa LA Galaxy on selvä suosikki. San Jose on siis huonossa vireessä, ja suunnanmuutos ei onnistu helposti, kun otteluohjelma on tiukka.

Terveystilanne on hyvä molemmilla. Galaxy saa Gerrardista loistavan vahvistuksen keskikentälle. Hän nousee koko liigan tähdistöön ja näyttelee tärkeää roolia taistelussa pudotuspelipaikasta.

Pelivalintamme tukevin peruskivi on kuitenkin Galaxyn mainio kotisaldo: 8-2-1. Kymmenen vierasottelua eivät ole tuottaneet vielä voittoa, mutta kotona Stubhub Centerissä peli kulkee. Kolmessa viime MLS-kotiottelussa maalilukemat ovat olleet vieläpä seuraavanlaisia: 4-0, 5-0 ja 5-1.

Peleihin valitaan siis LA Galaxyn voitto aasialaisena tasoitusvetona (-1,0), josta panos palautuu tasan maalin voitolla. 10Bet antaa kohteelle kertoimen 1,78.

Avaa pelitili 10betille ja lunasta 200 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: LA Galaxy -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,78
Peliyhtiö: 10Bet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai-aamu klo 06.00 (Suomen aikaa)
TV / stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi