Vetovihje: Benfica – PSG 18.7.2015

Euroopan suurseurat ovat käynnistäneet harjoituskauden jälleen tulevaa jalkapallosesonkia varten. Benfica ja Paris Saint-Germain kohtaavat Champions Cup -harjoitusturnauksen ottelussa Kanadassa.

BW eSports FI €100 welcome

Sarjojen alkuun on vielä pari viikkoa, ja huhut pelaajasiirroista lisääntyvät. Toisaalta joukkueet pyrkivät sisäisesti hiomaan yhteispeliä mahdollisimman hyvin huippuunsa uuden kauden alla.

Isoja eurooppalaisjoukkueita on lennätetty taas Pohjois-Amerikkaan näytösturnaukseen. Champions Cupin ottelut ovat toki vain harjoitusotteluita, mutta toki ne palvelevat myös joukkueiden pelinkehittämistä.

PSG vaikuttaa ennalta vahvemmalta

Iso kysymys tietysti on, millaisilla kokoonpanoilla joukkueet ovat Torontossa tänään liikkeellä. Silti Paris Saint-Germainilla on paperilla selvästi vahvempi joukkue kuin Benficalla siitä huolimatta, että viimeksi mainitun värväyksiin lukeutuu esimerkiksi marokkolainen Adel Taarabt.

PSG:lle kyseessä on harjoituskauden toinen ottelu. Ensimmäisessä joukkue rökitti Rapid Wienin 3-0. Benficalle peli on ensimmäinen koko kaudella.

Peliyhtiöt ovat anteliaalla tuulella tarjotessaan PSG:lle kerrointa 2,25, joka on myös oma pelivalintamme.  Betwayn kerroin on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, PSG voittaa
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntain vastainen yö klo 04.30
TV / stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi