Vetovihje: FC Lahti – Ilves 19.7.2015

Isäntien suosikin asemaa liioiteltu

Veikkausliigan sunnuntaikierrokselta löytyy yksi maistuva pelikohde. Siinä Ilves matkaa FC Lahden vieraaksi.

BW eSports FI €100 welcome

Sarjataulukossa joukkueiden ero on pieni. Molemmat ovat alemman keskikastin joukkueita, kun kausi on jotakuinkin puolivälissä. Kymppisijaa hallussaan pitävällä Lahdella on kasassa 19 pistettä ja paria pykälää alempana sijaitsevalla Ilveksellä 16. Kumpikin on pelannut 16 ottelua.

Lahdella on ollut parin viikon tauko liigapeleistä. Viimeksi SJK kaatui kotona 1-0, mutta sitä seurannut rökäletappio Eurooppa-liigan karsinnoissa Elfsborgissa oli iso pettymys.

Ilves puolestaan on napsinut kolmesta viime ottelustaan hyviä tuloksia. Kesäkuun lopussa Tammelassa sarjanousija raapaisi hallitsevalta mestarilta HJK:lta 1-1 -tasapelin. Maaottelutauon jälkeen matka IFK Mariehamnin vieraaksi tuotti maalittoman tasurin, ja viikko sitten Keith Armstrongin porukka kaatoi kotonaan KuPSin 1-0.

Moni seikka puhuu vieraiden puolesta

Mielenkiintoista tämän illan ottelua ajatellen on se, että nimenomaan Lahdelle Ilves on ollut hankala vastustaja. Liigacupissa Ilves oli molemmissa kohtaamisissa parempi ja kauden alussa Ilves kaatoi liigaottelussa Lahden kotonaan lukemin 2-1.

Kokoonpanojen suhteen vieraiden tilanne on isäntiä parempi. Lahden joukkueessa yleensä paljon luottoa saava Xhevdet Gela on pelikiellossa. Markus Joenmäen, Jussi Länsitalon sekä Pekka Lagerblomin pelaaminen on epävarmaa loukkaantumisten vuoksi. Ilves puolestaan pääsee otteluun iskukykyisellä kokoonpanolla, sillä loukkaantumislista on lyhyt.

Kertoimissa Lahti on katsottu selväksi suosikiksi, mutta Kuhnureiden europelipettymys, Ilveksen hyvä tuloskunto ja isäntiä parempi terveystilanne kääntävät asetelmia vieraille. Erityisen huomionarvoista on nähdäksemme se, että Ilves on lyönyt Lahden jo kolme kertaa kolmesta tällä kaudella. Tupsukorvat eivät yleensä häikäise vieraissa, mutta vähintään tasuriin keltapaidoilla pitäisi olla kelpo saumat.

Bet1234 tarjoaa X2-kohteesta markkinoiden parhaan kertoimen 2,40, ja siihen tartumme.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Double chance X2
Kerroin: 2,40
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 19.7. klo 18.30
TV / stream:  ISTV

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi