Vetovihje: Djurgården – Åtvidaberg 20.7.2015

Ei epäilystäkään suosikista

Uusi vetoviikko käynnistellään Allsvenskanin kohteella, jossa kärkipään joukkue kohtaa hännänhuipun. Djurgården isännöi Åtvidabergiä Tukholman upealla Tele2 Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Ruotsin pääkaupungissa puhaltavat nyt lämpimät tuleet. Djurgårdenin kausi ei käynnistynyt kummoisesti, mutta sittemmin joukkue on yltynyt hurjaan iskuun. Nyt raitapaidoilla olisi mahdollista nousta voitolla jopa kakkossijalle, kun Göteborg ja Norrköping pelasivat sunnuntaina tasapelin.

Åtvidabergin tilanne sitä vastoin on yhä synkempi. Avainpelaajien menetys kauden alla jätti jälkensä, eikä kasassa ole kuin vasta seitsemän pinnaa 15 ottelusta. Vain ihme pitäisi joukkueen enää sarjassa, mutta siihen ei usko kukaan.

Molemmissa joukkueissa on tapahtunut hiljattain muutoksia, kun lähteneitä on korvattu uusilla pelaajilla. Djurgårdenille paha takaisku oli kuitenkin se, että keskikentän tähti Haris Radetinac loukkaantui viime viikolla ja on sivussa koko loppukauden. Seon-Min Moon saapui paikkaamaan Östersundista, mutta hän ei ole vielä pelikelpoinen. Kevin Walker on pelikiellossa.

Toisaalta vierailtakin pelikieltoaan lusii keskikentän isoin nimi Daniel Hallingström.

Selvä tasoero

Viime peleissään Djurgården kaatoi Helsingborgin vieraissa viime viikolla. Yksi maali riitti voittoon, vaikka maalipaikkoja olisi ollut useampaankin täysosumaan. Tätä ennen tuli 2-0-kotivoitto Örebrosta. Nyt alla on 12 tappiotonta ottelua putkeen – näistä kahdeksan voittoa.

Vierailla on alla kaksi kotitasapeliä – ensin Halmstadia vastaan maaliton ja viimeksi 1-1 toista häntäpään joukkuetta Gefleä vastaan.  Kaksi edellistä vieraspeliä tuottivat kuitenkin tappiot Malmölle ja Helsingborgille – molemmilla kerroilla 3-0-lukemin. Kumpikin näistä voidaan katsoa heikommaksi kuin Djurgården.

Koti- ja vierastilastoja katsottaessa selviää, että Djurgårdenin saldo on 4-2-0 Tele2 Arenalla sitten Elfsborgia vastaan kärsityn avaustappion. ÅFF sen sijaan on hävinnyt kaikki seitsemän vieraspeliään Allsvenskanissa.

Vastakkain ovat siis sarjan ehkä kova- ja heikkokuntoisimmat joukkueet, eikä pelivalinnasta ole epäselvyyttä. Djurgården -1,5 maalin aasialaisena on valintamme Bet1234:n kertoimella 1,85. Haussa on siis kotivoitto vähintään kahden maalin erolla.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Djurgården -1,5 (asian handicap)
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 20.7. klo 20.00
TV / stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi