Ravivihje: Vermo 5.8.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteessa kolme uransa hienosti aloittanutta ravuria erottuu muista. 2 Blenkened, 4 Amour Kemp ja 7 Roche’ Fans. Suosikkimme on 2 Blenkened, vaikka tamma on kahdessa viime juoksussaan hävinnyt Enchanting Starille. Nyt Mika Forss pyrkii hyödyntämään mainion lähtöpaikan ja johtopaikalta tamma olisi lähellä voittoa. Yllättäjänä lapulle nostetaan 3 Maryland Rose, joka näytti Porin Kyvyt esiin-lähdössä aikaisempaa paremmalta.

T65-2:

Suur-Hollola-ajossa mahtijuoksun tehnyt 1 Säihkeen Säpinä on ansaitusti suosikki vanhempien kilpakumppaniensa joukossakin. Viisivuotiaaseen kykyhevoseen meillä ei ole kuitenkaan niin suurta uskoa kuin reilusti yli 50 % peliosuus antaa ymmärtää. 2 Veeran Turo on nyt hyvällä paikalla ja nappijuoksulla voittokaan ei yllätä. 4 A.T. Viksu palailee pitkältä tauolta. Ori oli Lahdella asiallinen ja Mikkelin vauhtijuoksussa syntyi uusi ennätys. Jättiyllättäjänä lapulle otetaan myös 6 Marat, jonka kuntokäyrä näyttää ylöspäin.

T65-3:

1 Hillbilly Hilda on todellinen kykyhevonen, mutta tänään juoksusta voi tulla ongelmallinen. Emme usko, että Hillbilly Hilda pystyy sisäradalta pitämään lähdössä johtopaikan ja pieni pussitusriski on olemassa, sillä Timo Leivo ei aja hevosillaan koskaan agressiivisesti. 3 Capone Boko on tehnyt kesällä hienoja juoksuja, vaikka Mikkelissä tiiviisti kilpailutettu ruuna antoikin hieman periksi. Johtopaikalta Capone Boko on tässä lähellä voittoa ja maltillisesti pelattu (25 %) ruuna kelpaa varmaksi.

T65-4:

Vermon kauden yllätysmenestyjä Erkki-Pekka Mäkinen on jälleen lähellä voittoa neljännessä kohteessa. 2 Jamieson on pitkästä aikaa päässyt eturiviin ja siitä nopean ruunan tie vie johtopaikalle. Johtavan takaa hakee paikkaa 6 Lovesong ja siitä Jarmo Saarelan ajokki voisi täydellä matkalla jopa tulla ohi Jamiesonista. Ulkoratoja kiertelemällä tässä lähdössä tuskin pärjää.

T65-5:

Viidennessä kohteessa nähtäneen huikea alkukiihdytys, kun 5 Funny Farmilla, 6 An-Ladyllä ja 7 Globen Optionilla satsataan sata lasissa lähtöön. Ensimmäiseen kaarteeseen mennään urku auki. 4 Extreme Luca on tehnyt kaksi upeaa juoksua ja Mikkelissä tuli varmaakin varmempi voitto. Ari Moilanen tarjonnee lähdön kyvykkäimmälle hevoselle sopivan juoksun ja maalissa yli puolet uransa starteista voittanut Extreme Luca on jälleen ensimmäisenä.

T65-6:

Myös päätöskohteessa suosikkikolmikko erottuu muista. 5 Valiant Kemp pystyy itse tekemään juoksunsa ja pikkuori puristaa aina rehellisesti perille. 7 Fiery Sid sen sijaan vaatii kuskiltaan nappireissun, jonka jälkeen irtoaa terävä spurtti, jolla tultiin Riihimäellä jopa Womanizer S:n ohi. 9 Sahara B Boy palailee radoille ja viimeksi Nikulassa kiri oli asiallinen, vaikka Ceasar De Veluwe selityksittä ohi tulikin. Sahara B Boy on kuitenkin joukon lahjakkain hevonen.

Vihjerivissä on 96 systeemiä eli hintaa tulee 9,60 euroa. Rivistä voi ostaa 1/10 tästä linkistä.

2,3,4,7

1,2,4,6

3 Capone Boko

2,6

4 Extreme Luca

5,7,9

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi