Vetovihje: Chelsea – Swansea 8.8.2015

Avaako hallitseva mestari kauden heti voitolla?

Hallitseva mestari Chelsea avaa kautensa isännöimällä Swanseaa, joka sijoittui vahvan viime kauden päätteeksi kahdeksanneksi. Me kiikaroimme iltapelissä korkeita kertoimia.

BW eSports FI €100 welcome

Chelsea leikitteli mestaruuden kotiin viime kaudella lopulta vaivatta. Kotona Stamford Bridgellä joukkue oli miltei lyömätön. Koko kaudella kotitappioita tuli vain yksi (15 voittoa ja neljä tasuria).

Swansean Chelsea voitti viime kaudella maalein 4-2, ja Walesissa tulos oli lontoolaisille peräti 0-5. Huomionarvoista oli, että Diego Costa teki otteluissa peräti viisi maalia, mutta hänen mukanaolonsa ei ole tällä kertaa varmaa. Toisaalta José Mourinhon peliliikkeistä ei koskaan tiedä. Voi kuitenkin olla, että uusi hankinta Radamel Falcao tai Loïc Remy aloittaa kärjessä.

Chelsea on ehtinyt pelata jo yhden kilpapelinkin, kun Community Shieldissä tuli 0-1-tappio tiukasti puolustaneelle Arsenalille.

Hyökkäyksen syömähammas puuttuu

Vierailija Swansea on vahvistanut ryhmäänsä muun muassa Marseillen vaarallisella André Ayew’lla. Hyökkäyspää on vaikuttanut kuitenkin heppoiselta sen jälkeen, kun Wilfried Bony myytiin kesken viime kauden muualle. Toki Bafetimbi Gomis päätti kauden vahvasti, mutta hän ei ole samaa tasoa kuin Bony.

Harjoituskaudella Swansea on tehnyt vain kaksi maalia kolmessa viime ottelussaan, vaikka vastukset eivät ole olleet kummoisia (Reading, Nottingham ja Deportivo). Hyvin puolustavaa Chelseaa vastaan vieraissa onkin vaikeaa hyökätä.  Toisaalta ManUkin kaatui viime kauden avauksesssa Old Traffordilla, mutta nyt vastus on kovempi.

Seiskan kertoimilla liikenteeseen

Chelsea vaikuttaa tästä parista selvästi vahvemmalta. Lontoolaisten ryhmä on pitkälti sama kuin viime kaudella, joten jokainen tietää roolinsa. Alakerta on todella pitävä (vain yhdeksän omiin viime kauden 19 kotiottelussa), joten Swanseaa vastaan nollan pitäisi pysyä.

Chelsea voittaa ja pitää nollan antaisi kertoimen 2,22 – ihan ok peli-idea siis. Me valitsemme kuitenkin tulosvedon tuloksilla 1-0 ja 2-0. Molemmille saa tasan seiskan kertoimen.

Puolet Chelsean 14 edellisistä liigaotteluista kotikentällä ovat päättyneet 1-0 tai 2-0. Arsenalia vastaan oli sitä paitsi nähtävissä, että Chelsea ei ole vielä saanut hyökkäyspeliään oikein käyntiin. Swansea jäi keväällä nollille neljästi kahdeksassa Valioliigan viime vieraspelissään, ja harjoituspelit kielivät maalinteko-ongelmista.

Avaa tästä pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Tulosveto: 1-0 ja 2-0
Kerroin: 7,00
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 8.8. klo 19.30
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi