Vetovihje: Arsenal – West Ham 9.8.2015

Isännät vahvoilla Lontoon paikallisessa

Arsenal ja West Ham avaavat kautensa Valioliigassa Lontoon paikallisväännöllä, Emirates Stadiumilla.

BW eSports FI €100 welcome

Onko tämä kausi Arsenalin? Voi hyvinkin olla. Seura huokuu myönteistä voimaa, joukkue on mielenkiintoinen ja harjoituspelit ovat sujuneet erinomaisesti. Jopa Community Shield -finaalissa Chelsea kaatui puolueettomalla kentällä 1-0.

Joukkueessa ei ole tapahtunut isoja muutoksia, mutta jotakin kuitenkin. Maalivahdin tontille on tullut Petr Cech – yhä maailmanluokan veskari. Arsene Wenger on tehnyt jo vuosia hyvää työtä, ja nyt Arsenal voidaan nostaa hyvällä syyllä kirkkaimpien mestarisuosikkien joukkoon heti Chelsean taakse (joka vieläpä töhelsi lauantaina tasurin Swansean kanssa).

West Hamin tilanne on toinen. Joukkueella tuskin on asiaa taulukon ylempään puoliskoon, eikä putoamistaistelukaan välttämättä ole kaukana. Valmentaja on uusi, Slaven Bilic, ja myös pelaajisto on mennyt isosti uusiksi. Kasassa tuntuisi olevan melko keskinkertainen Valioliiga-ryhmä.

Keskinäisistä kymmenen voittoa alla

Me siis hyppäämme sarja-avauksessa isäntien sivuvaunuun. Joukkueiden välillä on tasoeroa Arsenalin hyväksi, mutta myös harjoituskausi on sujunut Gunnersilla paremmin. Arsenal on marssinut voitosta voittoon, ja kenraali Chelseaa vastaan oli loistava esitys.

West Ham on ollut alkusyksystä surkea harjoituspeleissään. Joukkue eteni Fair Play -kortilla myös Eurooppa-liigan karsintaan, jossa umpisurkea Lusitanos kaatui vaatimattomalla yhteistuloksella 4-0.  Sen jälkeen tie oli nousta pystyyn maltalaista Birkirkaraa vastaan, mutta lopulta voitto heltisi rankkareilla. Romanialaista Astraa vastaan tulikin sitten noutaja (2-2 kotona ja 1-2 vieraissa).

Europeleissä ei ole ollut ehkä aina paras ryhmä käytössä, mutta silti pitkälti ykkösmiehistö. Ja yksi asia on käynyt selväksi: West Ham on heikossa lyönnissä.

Lisäksi Arsenal on pärjännyt perinteisesti hyvin West Hamiä vastaan voitettuaan kymmenen edellistä yhteenottoa. Kolmessa viime kotipelissään tykkimiehet ovat olleet vähintään kahden maalin verran parempia.

Isänniltä on jokunen iso nimi sivussa (päällimmäisinä Jack Wilshere ja Alexis Sánchez), mutta toisaalta vierailijankin terveystilanne on huono. Siltikin Arsenalin pitäisi voittaa ilman ongelmia. Pelivalintamme on Arsenal -1,5 Bet1234:n loistokertoimella 1,95.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Arsenal -1,5 (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 9.8. klo 15.30
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi