Ravivihje: Vermo T65 12.8.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteessa mennään heti alusta alkaen kaasu pohjassa, kun 1 Gri di S.J. ja 4 Holidays Ors kinastelevat piikkipaikasta. 3 Global Official teki viimeksi Vermon lounasraveissa hienon soolon keulapaikalta, mutta nyt johtopaikalle ei liene asiaa. Kaikki kolme hevosta rastitaan lapulle mukaan ja neljäntenä kupongille otetaan 5 Karl Adam, jonka kirit ovat viime juoksuissa olleet yllättävän teräviä.

T65-2:

Pitkällä matkalla on vain yksi suosikki, 6 Välähdys. Ville Korjuksen valmennettava on todellinen kykyhevonen, joka on voittanut uran 15 startissa peräti 11 kertaa. 86 % peliosuus hipoo lähes vieskerimäisiä lukemia, joten lapulle nostetaan myös täysin pelaamaton 9 Aaron Hem. Vahva ruuna ansaitsisi jo onnistuneen juoksun ja nyt rattailla koittaa Henna Halme. Kaksariin laitetaankin rohkeasti suoraa paria 6-9.

T65-3:

Kolmannessa kohteessa on myös luvassa tulinen kiihdytys, sillä yli puolet eturivin hevosista ampaisee kovaa liikkeelle. Suosikiksi on pelattu 9 Global Option, vaikka EP Mäkisen ruuna on joutunut takariviin. Me emme Global Optionin suosikkiasemaa allekirjoita, sillä ruuna on ottanut suurimman osan voitoistaan keulapaikalta. 3 Alex Von Bentz on pelillisesti mielenkiintoinen. Veli-Pekka Toivasen ajokki on nousukuntoinen ja tällä kertaa paikka on hyvä. Nopeimpien vauhtiin Alex Von Bentz ei startissa kerkeä, mutta loppua ruuna tulee sitkeästi. Viimeksi Teivossa Alex Von Bentz puristi kuolemanpaikalta erittäin sitkeästi perille ja toinen sija irtosi ajalla 12,6a. Kokeilemme rohkeasti Alex Von Bentziä ideavarmana 11 %:n peliosuudella.

T65-4:

Neljäs lähtö on tasainen. Reijo Tauriainen ajaa usein 6 Thelma Zetillä voimalla eteenpäin ja keulapaikka saattaa tänäänkin olla tarjolla. Tauriaisen tamman kunto on kohdillaan. 4 Leemark’s Casimir teki viimeksi voitavansa Turun kovassa lähdössä ja paikka on tänään hyvä. 5 Lisbeth on parantanut siirryttyään EP Mäkiselle, mutta tamman suosikkiasemaa emme allekirjoita. 11 Ranch Nero on juossut kovia ikäluokkakilpailuja ja tällä kertaa tehtävä on aikaisempia helpompi, mutta lähtöpaikka on ikävä.

T65-5:

11 Iida Speed on noussut todelliseen tykkikuntoon. Edellisessä startissa tamma juoksi mailin voltin uuden SE-tuloksen ja viimeksi Iida Speed suorastaan leikitteli keulasta 1 Young Moon Hossia ja kumppaneita vastaan. Edes synkkä lähtöpaikka ei vie ”Mouhijärven McCoyn” ajokin voittohaaveita. 6 Hilde Småbo otti viimeksi hienon voiton, mutta nyt juoksusta voi tulla vaativa. Iida Speed varmistetaankin vain Young Moon Hossilla, joka tosin hitaana lähtijänä kärsii sisärivin lähtöpaikasta.

T65-6:

Isokengässä rastaamme varmaksi Pekka Korven 8 Twigs Voicin. Korven todella nopea tamma täräyttää kasiradaltakin keulaan ja siitä Twigs Voici hallitsee juoksun jokaista metriä. Solvallan sateessa Twigs Voici hurjasteli ajan 10,9a ja viimeksi Mikkelissä tamma näytti menevän käsijarru päällä 10,6a. 3 Jonesy ei näyttänyt ihmeelliseltä viisivuotiaiden kivikovassa EM-lähdössä ja tässä derbyvoittajan voi olla mahdoton lyödä keulaan pääsevää Twigs Voicia.

Vihjerivi 64 systeemiä = 6,40 euroa. Vihjerivistä voi ostaa 1/10 tästä linkistä.

1,3,4,5

6,9

3 Alex Von Bentz

4,5,6,11

1,11

8 Twigs Voici

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi