Vetovihje: Bayern München – HSV 14.8.2015

Bayern starttaa liigakauden tuuletuksilla

Englannin ja Ranskan liigat pyörähtivät käyntiin viime viikonloppuna, ja tänään perjantaina on Bundesliigan vuoro. Hallitseva mestari Bayern München isännöi sarja-avauksessa Hamburger Sport-Vereinia Allianz-Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Bayern Münchenillä oli jo viime kaudella uskomattoman kova ryhmä. Joukkue leikitteli Bundesliigan mestaruuden kotiin, voitti 5/6 ottelua Mestarien liigan lohkovaiheessa, vaikka Barcelona olikin liian vahva välierissä.

Täksi kaudeksi joukkue on – jos mahdollista – jopa aiempaa vahvempi. Arturo Vidal Juventuksesta ja salamannopea Douglas Costa Shaktar Donetskista ovat isoja nimiä ja täyttävät Bastian Schweinsteigerin jälkeensä jättämän aukon. Hän kun olikin jo 31-vuotias ja kärsi kovasti loukkaantumisista viime kaudella.

Viikonloppuna Bayern München hävisi kuitenkin Super Cupin finaalin Wolfsburgille rankkareilla, ja nimenomaan Wolfsburg lienee pahin uhkaaja alkavalla kaudella.

Pysyi sarjassa niukin naukin

Vierailija Hampurin viime kausi oli heikko. Voittoja tuli koko liigasesongin aikana vain yhdeksän. Sarjapaikka pysyi näpeissä kuin ihmeen kaupalla karsintojen kautta. Kotipeli Karlsruhea vastaan päättyi 1-1, ja kakkososaa vastustaja johti maalein 1-0, mutta lisäajalla Díaz tasoitti ja jatkoilla Müller piti ratkaisuosumallaan HSV:n pääsarjassa. Hampuri on ainoa seura, joka on pelannut Bundesliigassa kaikilla kausilla sitten vuodesta 1963.

Täksi kaudeksi HSV on putsannut pelaajia iäkkäämmästä päästä pois ja hankkinut tilalle tuoreempaa ainesta. Muun muassa Albin Ekdal keskikentällä ja toppari Emir Spahic ovat isoissa rooleissa. Tuntuma kuitenkin on, että edessä on tälläkin kaudella taistelu putoamista vastaan.

Hurja maalikeskiarvo HSV:tä vastaan

Joukkueiden tasoero näkyy kertoimissa selvästi. Vai mitä sanotte isäntien kertoimesta 1,10 ja 35,00 Hampurille? Bayern haluaa näyttää avauksessa parastaan, ja kotiyleisön edessä kunnon näytös lieneekin luvassa. Viime kaudella kotimaaliero oli hulppea 46-7.

HSV kaatui Allianz-Arenalla peräti lukemin 8-0. Bayern on tehnyt kokonaiset 31 maalia viidessä viime kotipelissään hampurilaisia vastaan – eli huimalla 6,2 maalin keskiarvolla! Edellisen kerran Bayern jäi alle 3,5 maalin 5,5 vuotta sitten. Viimeksi HSV haki Bayernilta pisteitä seitsemän vuotta sitten.

Pelivalintamme on Bayern -2,5 aasialaisena tasoitusvetona Pinnaclen kertoimella 1,89.

Pinnaclen voitot ovat nyt suomalaisille verovapaita. Avaa pelitili tästä!

Vetovihje: Bayern München -2,5 asian handicap
Kerroin: 1,89
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 14.8. klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi