Vetovihje: Werder Bremen – Schalke 15.8.2015

Bundesliiga polkaistaan käyntiin toden teolla tänään lauantaina. Vihjetykki käykin poimimassa pelivihjeen Werder Bremenin ja Schalke 04:n välisestä koitoksesta.

BW eSports FI €100 welcome

Bundesliiga käynnistyi osaltamme voitokkaasti, kun Bayern München murskasi perjantaina Hampurin. Nyt suuntaamme Weser-stadionille Bremeniin.

Tässä ottelussa katseet kääntyvät Francos Di Santoon, joka siirtyi Werder Bremenistä Schalkeen tehtyään valkovihreissä 13 maalia 26 ottelussa. Kohua siirrossa herätti se, että miehen oli määrä jatkaa Bremenissä, mutta lopulta seura kuitenkin vaihtui.

Schalken hyökkäyksessä Di Santolle on luvassa heti luottoa Huntelaarin kanssa. Viime viikon cup-ottelussa Duisburg kaatui 5-0, ja Di Santo oli heti tapahtumien keskipisteessä tehtyään maalin ja missattuaan rankkarin. Jos luotat häneen tänään, ComeOn antaa Di Santon maalista 2,90. Se ei ole kuitenkaan oma pelivalintamme.

Werder Bremen heikentynyt

Mikäli Schalke mielii pärjätä suurinpiirtein yhtä hyvin kuin viime vuonna, nimenomaan kärkihyökkääjien on pysyttävä ehjinä ja yllettävä hyviin tehoihin. Europaikat ovat joka tapauksessa tiukassa.

Werder Bremen sen sijaan on heikentynyt. Di Santon ohella moni muukin avainpelaaja on vaihtanut maisemaa, kuten esimerkiksi kokenut luottomies Sebastian Prödl. Bremen on tällä kaudella sarjataulukon alemman puoliskon joukkueita, vaikka putoaminen ei ehkä uhkaakaan.

Vieraille kulmapotkuveto

Sarja-avaukset ovat aina hankalia veikattavia. Schalke on syystäkin suosikki, mutta Werder Bremen on suorittanut hyvin harjoituspeleissä ja vaikuttaisi olevan kelpo vireessä.

Tuntuma on sellainen, että Schalke heiluttaa tahtipuikkoa. Voi kuitenkin kestää aikansa ennen kuin maalit tulevat, eikä isäntiäkään voi jättää kokonaan pois laskuista. Tällainen asetelma on omiaan lisäämään kulmapotkujen lukumäärää.

Schalke ei ollut mikään kulmakone viime kaudella, mutta vieraissa joukkue pelasi kuitenkin 4,2 kulmurin keskiarvolla. Bremen päästi vierasjoukkueet puolustuspäässä keskimäärin 4,7 kertaa lipulle.

Kertoimenlaatijat ovat lyöneet 50/50-rajapyykin Schalken 4,5 kulmaan. Itse kuitenkin katsomme, että ennalta vahvempana Schalkella on hyvät saumat ylittää raja Bet1234:n kertoimella 1,83.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Schalke 04 yli 4,5 kulmaa
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 15.8. klo 16.30
TV / stream: Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi