Vetovihje: Sporting CP – TsSKA Moskova 18.8.2015

Mestarien liigan play off -kierroksella suuntaamme Lissaboniin, missä Sporting CP ja TsSKA Moskova tarjoilevat meille oivallisen vetokohteen.

BW eSports FI €100 welcome

Sporting ylsi Portugalin liigassa viime kaudella kolmossijalle hävittyään 34 ottelusta vain kaksi. Nyt tähtäimet ovat korkeammalla, ja kausi onkin käynnistynyt hyvin. Super Cup -finaalissa Benfica kaatui 1-0 ja sarja-avauksessa Tondela puolestaan 2-1. Myös harjoituskauden tulokset lupasivat hyvää, joten vire on kova.

TsSKA Moskova jäi vaihteeksi kakkoseksi Venäjän liigassa viime kaudella kahden mestaruuden jälkeen. Kauden ensimmäisistä viidestä ottelusta joukkue on kerännyt täydet 15 pistettä, joten sarjasijoitus löytyy piikistä. Puolustus on tiivis, mistä kielii myös maaliero 8-1.

13/15 ottelussa yli 2,5 maalia

Eurokentillä TsSKA:lla on sitä vastoin sujunut toisin. Nyt joukkue hyppäsi mukaan kolmannella karsintakierroksella, mutta kaksi ensimmäistä ottelua Sparta Prahaa vastaan riittävät näytteeksi.

Jatkopaikka irtosi onnekkaasti, sillä Moskovassa pelattu viihdyttävä ja useita tekopaikkoja tarjonnut avauskoitos päättyi 2-2. Toisessa väännössä Sparta Praha kiskaisi kahden maalin johdon jo varttitunnissa, mutta lopulta vierailija repi 2-3-voiton. Hyökkäyspeli toimi kuin unelma, mutta alakerta vuoti pahasti.

Sarjapeleillä ja Euroopan pudotuspelitaistoilla on eroa. Kotiliigassa TsSKA:lla on soinut omissa keskimäärin kerran pelissä viimeisten 11 vuoden aikana, kun taas joukkueen edellisistä Mestarien liiga -otteluista 13/15 ovat tuottaneet vähintään kolme maalia – siis molempien joukkueiden osumat huomioden.

Sporting tarjoaa kovan vastuksen ja tietää, että kotona on onnistuttava. Luottomiehiin lukeutuva brassipakki Ewerton on vieläpä loukkaantuneena sivussa.

Isäntien energialataus on varmasti kohdillaan ja hyökkäysasenne kunnossa. Toisaalta vierailijakin kykenee pahantekoon mahdollisuuden saadessaan. Moskovalaisten edelliskierroksen maalijuhlat muistaen meille siis maistuu Expektin 2,30 yli 2,5 maalista.

Avaa tästä pelitili Expektille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: Expekt (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 18.8. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi