Vetovihje: Wolverhampton – QPR 19.8.2015

Queens Park Rangers putosi Valioliigasta painajaismaisen kauden päätteeksi. Heikosti on alkanut sesonki myös Championshipissä, ja kyyti lienee kylmää nousua tavoittelevan Wolverhamptonin vieraana.

BW eSports FI €100 welcome

Wolverhampton on oman näkemyksemme mukaan yksi kauden vahvimmista nousijakandidaateista. Viime kausi oli hiukan ailahteleva, mutta tämä syksy on käynnistynyt hienosti. Blackburn taipui vierasavauksessa 1-2, minkä jälkeen kotona tuli 1-1-tasapeli nousua niin ikään tavoittelevan Hull Cityn kanssa.

QPR:n startti on ollut heikompi. Enintään keskikastiin povattu Charlton voitti raitapaidat 2-0, ja kotiavauksessa Cardiffia vastaan QPR menetti kahden maalin johtonsa loppusuoralla. Yksi piste kahdesta pelistä ei siis ole kummoinen saalis.

QPR:n menestystä on hankala ennustaa. Joukkue voi yhtä hyvin tavoitella pikaista paluuta pääsarjaan kuin jumittua sarjan alempaan puoliskoonkin. Kauden alla aavistelimme ensimmäistä vaihtoehtoa, mutta tulokset povaavat jotain muuta.

Ykkösmerkistä löysät pois

Kuten sanottua Wolves tapaa suorittaa hiukan ailahtelevasti,  mutta nyt kallistumme isäntien puoleen Molineuxilla. Viime kaudella joukkue voitti kotipeleistään 13/23, ja kun kunto on nytkin kova, ykkösmerkki vetää puoleensa.

QPR on sahannut Valioliigan ja Championshipin väliä viime vuosina, mutta vieraspelit ovat tuottaneet joukkueelle usein ongelmia. Viime kauden Valioliigassa 19 reissumatsia tuottivat vain kaksi voittoa (sarjan heikoin saldo). Sitä ennen joukkue oli Championshipin nelonen kehnolla vierassaldolla 8-5-10 (huonoin kahdeksasta kärkijoukkueesta).

Kummallakin on terve ryhmä jalkeilla, joten siltä osin asetelmat ovat tasan. Mutta mainittuihin trendeihin ja tilastoihin pohjautuen uskomme Wolvesin kotivoiton todennäköisyyden olevan noin 50%. Lapulle markkinatoppi eli Pinnaclen 2,11. Jos taas olet tarjousten perässä, siinä tapauksessa kannattaa poimia William Hillin 100 euron bonus kertoimella 2,10.

Tiesitkö, että Pinnaclen voitot ovat tätä nykyä verovapaita? Avaa pelitili tästä!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Wolverhampton voittaa
Kerroin: 2,11
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 19.8. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei näytetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi