Vetovihje: TsSKA Moskova – Sporting CP 26.8.2015

Viasatin tv-matsissa suomalaisväriä

Mestarien liigan playoff-kierros jatkuu otteluparien kakkososilla. Suomalaisittain mielenkiintoa liittyy Roman Eremenkon edustaman Moskovan TsSKA:n ja Sporting Lissabonin väliseen vääntöön.

BW eSports FI €100 welcome

Edellisellä kierroksella TsSKA jäi kotona 2-2-tasuriin Sparta Prahan kanssa ja nousi vieraissa kahden maalin takaa voittoon. Playoff-kierroksen avauksessa Sporting oli parempi kotonaan maalein 2-1, kun algerialaishyökkääjä Islam Slimani iski ratkaisun kymmenisen minuuttia ennen loppua.

Voitto-osuma oli ansaittu, sillä isännät hallitsivat peliä 63-prosenttisesti, voittivat maalipaikat 16-8 ja laukaukset 14-8. Sportingilla onkin nyt jo toinen jalka jatkossa, sillä jatkoonpääsyn kertoimet ovat portugalilaisten eduksi 2,50-1,57. Illan kamppailuun moskovalaiset on katsottu 1×2-markkinassa kuitenkin suosikeiksi kerroinasetelman ollessa 2,23-3,60-3,55.

Edelliset 14/16 tuottaneet ylipelin

Venäjälle matkaaminen ja sieltä voiton hakeminen ei ole perinteisesti ollut eurooppalaisille suurseuroille helppoa. Avausottelu huomioiden Sportingilla pitäisi olla kuitenkin mahdollisuudet hakea hyvä tulos vieraista ja edetä lohkovaiheeseen.

Vieraskertoimessa siis saattaa olla jonkin verran löysää, mutta me valitsemme kuitenkin maalimarkkinan. TsSKA:n on nyt pakko hyökätä, ja vaikka joukkueen puolustus on toiminut hyvin Venäjän liigassa, Euroopassa tilanne on toinen. Ottelut Sparta Prahaa vastaan tuottivat siis neljä ja viisi maalia ja viimeiset 14/16 yli 2,5 maalia.

Kun TsSKA hyökkii päälle, samalla isäntien selustaan aukeaa tilaa. Sporting on hyökkäysvoimainen joukkue, ja viidessä sen ottelussa putkeen on nähty yli 2,5 maalia

Tulosvetoon siis voisi iskeä tuloksen tyyppiluokkaa 2-1/2-2/1-2. Betsafe tarjoaa yli 2,5 maalista kertoimen 1,87, joka maistuu meille.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 26.8. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi