Vetovihje: Bayern München – Bayer Leverkusen 29.8.2015

Bundesliigan perjantaivihjeemme osui – kiitos Wolfsburgin. Samoilla linjoilla siis jatketaan, kun Bayern München ja Bayer Leverkusen kohtaavat.

BW eSports FI €100 welcome

Kuten olemme aiemmissa Bundesliigavihjeissämme todenneet, Bayern München ei ole yhtä selvä suosikki mestariksi tänä vuonna kuin kolmella viime kaudella. Tähän on syynä se, että moni muu huippujoukkue on parannellut osakkeitaan.

Yksi näistä on Bayer Leverkusen. Avainpelaajat ovat pysyneet joukkueessa, ja jokunen uusikin on tullut mukaan. Ryhmä on kypsynyt, joten nyt on aika poimia hedelmät. Kevään nelossijasta on varaa jopa parantaa.

Bayern on toki suosikki, mutta ei päivänselvä sellainen. Kautensa sekin on silti aloittanut hyvin, sillä avauksessa kaatui Hampuri 5-0, ja viimeksi Hoffenheim kotonaan 1-2 päätöshetkien voittomaalilla.

Myös Leverkusenilla on täysi saalis kahdesta avauspelistä maalin voitoilla Hoffenheimista ja Hannover 96:sta. Ei mitään loisteliasta peliä, mutta tasaisen varmaa suorittamista joka tapauksessa.

Leverkusenia tasoituksella

Leverkusen tarjoaa kovan haasteen Bayern Münchenille, sillä joukkue ei useinkaan sorru murskatappioihin. Siksi tuntuukin erikoiselta, että 1×2-kerroinasetelma on 1,33-5,70-11,00.

Ykkösmerkki on siis täysin pelikelvoton, ja odotettavissa onkin korjausliikettä vieraiden suuntaan. Vieraita kannattaakin pelata ajoissa ennen kuin ylikerroin haihtuu ilmaan.

Bayernilta ovat sitä paitsi sivussa Jérome Boateng, Medhi Benatia ja Franck Ribery out. Leverkusenia vastaan puhuu vain isäntiä lyhyempi lepo, mutta siltikin vieraiden kertoimissa on ilmaa.

Kaikki pelit vieraiden suuntaan ovat nähdäksemme pelattavia, mutta oma valintamme on Leverkusen +1,5 maalin tasoituksella (asian handicap). Siitäkin Unibet tarjoaa tuplakertoimen. Ja pelihän on osunut 7/8 kertaa viime kohtaamisissa.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Bayer Leverkusen +1,5
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 28.8. klo 19.30
TV / stream:  Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi