Vetovihje: Paul – Seppi 31.8.2015

US Open läimäytetään käyntiin, ja me tarjoilemme vihjeen heti avauskierroksen otteluun Tommy Paul vs. Andreas Seppi.

BW eSports FI €100 welcome

Tenniksen kaikki isot nimet ovat mukana turnauksessa, ja heidän välilleen voidaan jo etukäteen odotella tiukkoja vääntöjä. Turnausta edeltävät viikot ovat olleet mielenkiintoisia, kun maailmanykkönen Novak Djokovic on väläytellyt ailahtelevia ja huolimattomia otteita (tappiot Andy Murraylle ja Roger Federerille). Tämä on omiaan lisäämään jännitystä US Openia silmällä pitäen.

Oma fokuksemme kiinnittyy avauskierroksella kuitenkin suurnimien taakse, kun Yhdysvaltain oma poika Tommy Paul ja italalainen Andreas Seppi iskevät yhteen. Ensin mainittu ylsi turnaukseen kolmella karsintavoitolla, joista ensimmäinen Blaz Rolaa vastaan oli pahin. Sen Paul voitti 2-1.

Stream hakusessa? Lue tästä, miten näet ottelut suorina!

Seppi liian kova luu purtavaksi

Tosipelit ovat Paulilla edessä kuitenkin vasta nyt, ja vastassa on heti kättelyssä kova nimi. Andreas Seppi on hankalasti kaadettava pelaaja, jonka lyönnissä ja etenkin syötöissä piisaa parhaimmillaan isosti ruutia. Muutenkin 31-vuotiaalla on takanaan hieno vuosi, mikä on nostanut hänet rankingissä sijalle 25. Tommy Paul on vasta 18-vuotias, mutta hänellekin voi povata menestyksekästä tulevaisuutta.

Jenkit saavat kotiyleisöstä aina voimaa, mutta oma näkemyksemme kuitenkin on, että Paul on vielä raakile ja Seppi liian hankala vastus. Italiaano on tunnettu siitä, että hän pärjää yleensä hyvin heikompiansa vastaan, mutta tunnetumpien tennisstarojen kanssa hänellä on hankalampaa. Siksi Seppi ei olekaan koskaan edennyt kovin pitkälle Grand Slam -turnauksissa.

Unibet antaa meille kertoimen 2,05 Seppin 3-0-voitosta, vaikka 1,80 on lähempänä omaa arviotamme. Markkinatoppiin on pakko tarttua.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja kuittaa samalla 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  Andreas Seppi 3-0
Kerroin:  2,05
Peliyhtiö:  Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 31.8. aikaisintaan klo 19.15
TV:  Eurosport
Stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi